writing-img

Prvo cepljenje

clock-img

06.04.2005, 12:05

clock-img

Anonimen

Jutri imamo posvetovalnico in prvo cepljenje (3 meseci). Sem kar malo panična, saj se bojim reakcije. Dajte, povejte mi, kako so vaši malčki preživeli prvo cepljenje in dneve po njem.:zmeden2:

clock-img

06.04.2005, 12:07

clock-img

malika

pencil-img

3199

ne boj se, ker ni nič hudega. naš je bil bolj miren in to je bilo tudi vse o reakciji :bravo:

clock-img

06.04.2005, 12:22

clock-img

Sinja

pencil-img

132

Pozdravljena,

Naša mala je bila včeraj cepljena. Moram ti povedati, da je kar dobro prenesla. Ni imela vročine, niti otekline. Samo je spala. Mogoče mu ne bo pasalo jesti, pa mu daj vsaj malo čaja. Tam kjer bo pikani mu dajaj mrzlo krpo gor. Jaz sem v Ortoviti kupila moder gel pa sem ji tisto dajala gor. Pri zdravniku so mi napisali recept za svečke proti bolečinam in vročini. Tudi svečko sem ji eno dala popoldan.
Danes pa sma že prišle s sprehoda. Torej brez panike.

LP

clock-img

06.04.2005, 12:24

clock-img

Anonimen

Naša je tudi samo spala več.

clock-img

06.04.2005, 13:22

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Naš je dobil v vsako nogico eno pikico in se je drl ko zverinica. Posledic pa ni imel nobenih, razen tega da je prvič sploh prespal celo noč, jaz pa ne, ker sem ga skoz hodla lupčkat in vročino preverjat :zmeden:

Pojdi z njim takoj domov in mu na tisto mesto daj hladen obkladek, da ne oteče. Drugače bo pol še 3 dni jokal vsakič, ko bo nogico premaknil, ker ga bo oteklina motila.

clock-img

06.04.2005, 13:59

clock-img

total

pencil-img

4453

Vsa 3 zaporedna cepljenja so bila pri nama super,brez bolečine in reakcije:bravo:

clock-img

06.04.2005, 15:24

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ola

Naša je brez reakcij prestala vsa cepljenja:bravo: Jaz sem kar zraven nesla filter čaj kamilice, tam zmočila in kar dala na pikec.

Za vsak slučaj pa prosi za recept za svečke ali sirup proti vročini.

clock-img

06.04.2005, 15:28

clock-img

sarči

pencil-img

370

Zakaj pa kamilca? A pomaga?:zmeden:

clock-img

06.04.2005, 15:30

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

ja, baje da prepreči oteklino in rdečino na mestu cepljenja. Včasih katerega še boli od pikeca.:(

clock-img

06.04.2005, 17:40

clock-img

Tajča & Jaka

pencil-img

55

Pojdi na spodnji naslov in si malo preberi.
http://www.kid-pina.si/~svod/
Odločitev je popolnoma tvoja.
Moj Jaka je star 3 mesece, nisem ga cepila niti v porodnišnici, niti ga nikoli ne bom proti ničemur. Pedijatrinja je rekla, da me ne bo nič silila, ker je to moja odločitev.
Zaenkrat zdrav kot riba ;)
Pozdravček,
Tajča

clock-img

06.04.2005, 20:29

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Malo bolj je bil zaspan, drugače vse OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem