writing-img

Punce, nasvet prosim

clock-img

30.06.2005, 10:59

clock-img

kikica

pencil-img

52

Sem v neusmiljenim lovom za otroškim avtosedežem, skupine 9-18 kg, ki ga rabim v roku enega tedna. Z iskalnikom sem že nekaj tem pregledala in ugotovila, da uporabnice pohvalite Maxi Cosi Priori. Tud men je ta najbolj padel v oko. Imam možnost dobiti enega še iz akcije, Maxi Cosi Priori. Zdaj pa me zanima, je sploh kakšna razlika med navadnim modelom(prejšnjim) in XP, razen materiala? Ma se mi zdi da so trgovke čist zgubljene okrog tega. Kaj menite? Brez veze se mi zdi metat denar skozi okno, če ni bistvenih razlik.Pa še to (vprašanje za uporabnice), se stabilno pritrdi avtosedež v avto? Men je trgovka nekaj govorila da ne preveč:zmeden:

clock-img

30.06.2005, 11:36

clock-img

Pinga

pencil-img

306

Priori XP naj bi imel boljšo bočno zaščito.
Mi smo se odločili za nakup omenjenega sedeža na osnovi avto testov, saj naš ati redno spremlja vse avto revije in je bil ocenjen z najvišjimi ocenami.

clock-img

30.06.2005, 11:39

clock-img

Pinga

pencil-img

306

Pa še to sem pozabila
Sedež se čisto enostavno pritrdi v avto in je fiksen. Tudi nam je prodajalka pri nakupu vsiljevala druge firme avtodežev, vendar smo bili od vsega začetka odločeni kaj želimo.

Pa dobro izbiro ti želim.

clock-img

30.06.2005, 11:54

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

a ni finta v tem, da ima XP še eno ročko s katero lahko bolj pas zategneš in je sedež bolj fiksen.
V glavnem, mi ga imamo in smo ful zadovoljni.

LP

clock-img

30.06.2005, 11:58

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Mi tudi. Ga imamo in smo zadovoljni.

clock-img

30.06.2005, 12:03

clock-img

kikica

pencil-img

52

Olivija in CatJa, imate ve priori ali priori XP? Ga bom polomila ce kupim sam priori?

clock-img

30.06.2005, 12:16

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Men se zdi da Priori XP. Januarja je bil v akciji v Baby centru, ce se ktera spomni.
So pa ti avtosedezi takoj za Romerjem najboljsi, tako da polomit ga glih ne mores kej dost.

LP, :rozica:

clock-img

30.06.2005, 14:44

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Ojla!

Sicer nimam nobenega sedeža, ker je moj :duda: še v trebuščku. Sem pa ravno danes dobila katalog od baby centra in imajo v akciji (od 1.7.) Römer king TS in sicer znižan iz pribl 50 tisoč na 35.990,00 sit. Kakšne so pa njegove ocene pa ne vem. Pišem samo v vednost...

Lp
:rozica::rozica::rozica:

clock-img

30.06.2005, 15:27

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

XP, sej po moje prav polomila ga ne boš, ker ne more bit prejšnji model tolk slabši. Probaj ga namontirat v avto, da boš vidla, kako se fiksira in če je res dobro pripet.

clock-img

30.06.2005, 16:56

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Podpišem se pod Lagunin post.

Mi imamo Maxi Priori XP Topline;) - izredno zadovoljni.

Sedež XP je še bolj izpopolnjen, super varen in fixen, torej v avtu stabilen.

pa-pa Mina1

clock-img

01.07.2005, 13:57

clock-img

daisy

pencil-img

437

kikica
romer je glede varnosti najbolje ocenjen pa še akcija je v BC.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem