cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Punce a ima kera težavo z

clock-img

29.08.2009, 19:24

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

vodo jest sem šla prej na wc in je moja voda čisto živo rumene barve in smrdi da je groza.A ima še kera take tažave.Aja sem pa v 33t nosečnosti.

clock-img

29.08.2009, 19:28

clock-img

smej

pencil-img

256

Če nimaš drugih težav(pekoče bolečine), si verjetno dehidrirana. Spij več vode (vsaj 2 litra na dan) pa se bo stanje sigurno izboljšalo.

clock-img

29.08.2009, 19:29

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Ne peče me nič in tudi boli ne .Spijem pa že sedaj ogromno tekočine.

clock-img

29.08.2009, 19:32

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Jaz sem imela tudi to težavo......izkazalo se je da premalo pijem........sedaj spijem še več vode kot sem jo in težave so izginile!user posted image

clock-img

29.08.2009, 20:33

clock-img

Anonimen

Če piješ preveč vitaminskih pijač (ala multisola, cedevita) se urin obarva take barve. Pa vonj ima tud.
Sej bo kmal bolš, vročina je že popustila, zdej pa sam lepo čakat na user posted imageuser posted image

clock-img

29.08.2009, 21:20

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

A si slučajno šparglje jedla?

clock-img

29.08.2009, 21:51

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Če piješ preveč vitaminskih pijač (ala multisola, cedevita) se urin obarva take barve. Pa vonj ima tud.
Sej bo kmal bolš, vročina je že popustila, zdej pa sam lepo čakat na user posted imageuser posted image

A si slučajno šparglje jedla?

Nič sole ,cedevite sej veš da pijem limun.
Šparglji fuj niti pod razno.

clock-img

30.08.2009, 09:32

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Ali si prepričana, da dovolj tekočine zaužiješ?! Kot sem že napisala pri meni je bil to edini vzrok in še sedaj se mi ponavlja, če recimo dva tri dni bolj malo pijem se mi takoj pojavi omenjena težava!

clock-img

31.08.2009, 09:46

clock-img

Žaži

pencil-img

1195

Pri meni je to vedno pomenilo samo to, da premalo pijem. No, sedaj imam že spet tak problem, tako da že vem, da bom v sredo na pregledu kreganauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem