writing-img

Punce se to vam tud dogaja?

clock-img

13.04.2005, 13:51

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Opažam, da v zadnjem času dostikrat dobim nekakšne mravljince po telesu ali mi odreveni roka, noga...Ni to huda stvar, ne dolgotrajna, je pa moteča...Pa ni to problem samo ponoči:ups:....Slišala sem, da se to tud pojavi v nosečnost, ampak v 18 tednu???

LP:sloncek:

clock-img

13.04.2005, 14:18

clock-img

Anonimen

Jap tudi v 18. tednu, pa vsak naslednji teden še bolj pogosto.

clock-img

13.04.2005, 14:29

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, meni se je to v prvih dveh nos. samo pojavljalo čez dan občasno, pa stalno ponoči. Pri tretji nos. pa na koncu nisem več rok čutila. Nisem vedela, ali držim dobro kozarec ali ne. Totalno mravljinčaste roke. Je trajalo kar precej mesecev po porodu, da sem nazaj dobila "svoje" roke. Ampak zdaj je vse ok.

clock-img

13.04.2005, 14:32

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Ojoj:ups:

clock-img

13.04.2005, 14:58

clock-img

Anonimen

jaz mam mravljičaste joške. :zmeden::zmeden: haloo!

clock-img

13.04.2005, 15:00

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Jooj pikec0..a to je tud možno?:zmeden:

clock-img

13.04.2005, 19:16

clock-img

Zea

pencil-img

327

Ja, to je normalno, se pa da čisto odpraviti z vajami (vsaj jaz sem). To sigurno kažejo na vseh telovadbah za nosečnice. V knjigi 'Izziv poroda' od Eve Hrovat Kuhar imaš tudi kar nekaj takih vaj za nosečnost.

clock-img

13.04.2005, 20:27

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Zea, če je to posledica hudega zatekanja, pač ne moreš odpraviti, če je pa posledica pomanjkanja določenih snovi v telesu, imaš pa prav. že samo magnezij lahko fejst pomaga, ali če ti pogledajo kri in najdejo še kaj drugega, pa pravilna hrana lahko omili... Vaje pa meni niso nič pomagale. Je bilo pa tako grozno, da sem imela zadnje tedne ponoči popolnoma mrtve roke, podnevi pa samo na pol hrome. Obupni občutki so to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem