writing-img

RAZSAJA SLINAVKA!

clock-img

23.09.2008, 13:04

clock-img

tinamina

pencil-img

40

Evo mi jo že imamo,noro:((

clock-img

23.09.2008, 13:26

clock-img

petelinček

pencil-img

6

Joj... kako pa izgleda?

clock-img

23.09.2008, 13:28

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Tudi v našem vrtcu. Verjetno gre za virusno slinavko in ne otroško? Naš starejši je imel virsno že leta nazaj. Baje, da je dosti bolj mila kot otroška, zame je bila katastrofa user posted image . Revček ni mogel nič jesti, slina v potokih lila iz ust.....

clock-img

23.09.2008, 13:38

clock-img

Anonimen

V katerih vrtcih pa je to? Oz. v katerih delih Slo? Ta podatek bi bil dobrodošel...

Koliko časa pa sploh traja, da se pozdravijo? Upam,da čimhitreje mine! user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 15:52

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Tudi od sestrična od moje pupe je imela pred enim tednom slinavko..Hodi pa v vrtec Miškolin, v Lj  - Polje.

clock-img

23.09.2008, 18:31

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

14 dni nazaj sem bila na roditeljskem v vrtcu, ko je vzgojiteljica rekla, da je potrjeno, da ima en otrok iz skupine slinavko

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

23.09.2008, 18:42

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

to je približno tko kot bi rekla da herpes razsaja... (oz. je dejansko isto, ker slinavko povzroča herpes virus).
tko da to ni nič nenavadnega, čudnega, zaskrbljujočega. in ja, otročki (in odrasli) so bogi ko jo majo, ampak point je v lajšanju bolečine in pazit je treba da se ne prenese (pazljivo s priborom, kozarci... isto kot pri običnem herpesu, no). Velik pit, hrana pa juhice, pa tisto kar ne povzroča prevelikih bolečin (mehko, tekoče, ne prevroče, ...)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

24.09.2008, 11:04

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

mi smo jo tudi že imeli.... 1.9 ko je prišel iz vrtca sem opazila afte po ustih (seveda so potem potrdili da je to slinavaka)... potem je sledila še angina in nazadnje smo pristali v bolnici ker ni hotel pit, smo ga tri dni silili pa še kr ni bilo boljše...tudi ospen je rabil veliko dlje časa da mu je prjel kot ponavadi.... ni luštno ker to otročka zelo zelo boli je pa potrebno mazat z daftarin al daktrin al kaj vem kaj smo že imeli.... mu je pa v dveh dneh pomagal in ga afte niso več bolele, je pa začel grlo nagajat...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem