writing-img

REAKCIJA NA KORENČEK

clock-img

02.06.2009, 13:51

clock-img

yupi

pencil-img

27

Mene pa zanima če je možno da ima otrok reakcijo na korenček, naša punčka je stara 6 mesecev že 2x sem ji dala za probat korenček in krompir skupaj zmiksano dve uri po hranjenju je dobila okoli ust izpuščaje podobne mozoljčkom.Zanima me če je katera imela podobno situacijo!

Hvala,lep pozdrav.  

clock-img

03.06.2009, 10:21

clock-img

pikolina66

pencil-img

110

s čim pa jo obrišeš okoli ust? možno bi bilo da ni korenček kriv, pač pa tisto, s čimer obrišeš usta, npr. pri nas je bilo tako, če sem obrisala s papirnatimi brisačkami, tako da samo še z mokro bombažno krpico obrišem.

clock-img

03.06.2009, 11:25

clock-img

yupi

pencil-img

27

Okoli ust jo obrišem z bombažno krpico ki jo uporabljam samo za njo,če bi bilo od krpice bi mozoljčke dobila tudi ko jema sadje.

clock-img

03.06.2009, 13:31

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

naš user posted image  je tudi alergičen na korenje - dokazano, tako da je čisto možno

clock-img

03.06.2009, 22:52

clock-img

pikolina66

pencil-img

110

IZVIRNO SPOROČILO: yupi

Okoli ust jo obrišem z bombažno krpico ki jo uporabljam samo za njo,če bi bilo od krpice bi mozoljčke dobila tudi ko jema sadje.

aja, ja, potem pa možno..sem razumela, da si samo to šele uvajala, nič drugega...jah, eni so menda tudi na krompir alergični, poskusi samo eno živilo, ne oboje skupaj...

clock-img

05.06.2009, 12:43

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Tudi naš je imel alergijo na korenček.
LP

lana38

clock-img

05.06.2009, 13:00

clock-img

higuys

pencil-img

1160

o ja, sicer nikoli kot pikice okoli ust ampak krvavo blato in čisto neprebavljeno korenje.

clock-img

05.06.2009, 15:35

clock-img

yupi

pencil-img

27

hvala za odgovore,to se pravi korenčka sploh ne smeva jest,kaj pa kupljena kašica z korenčkom ste tudi probale! 

clock-img

05.06.2009, 16:28

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Vse kar diši po korenju - odpade

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem