cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RHD negativna

clock-img

08.09.2010, 17:46

clock-img

dasha26

pencil-img

4

Pozdravljeni!
Sem v 28 tednu nosečnosti in  imam krvno skupino 0- in bi mogla v tem tednu dobiti inekcijo,ampak jo nisem ker so odkrili da že imam prisotnost proti telesc v sebi.Sedaj me pa zanima ali je imela katera že take izkušnje in kako je vse skupaj potekalo.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 8.9.2010 17:57:04 >

clock-img

08.09.2010, 19:54

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Meni so razložili, da če bi slučajno imela protitelesa, da ne bi rabila inekcije. Je pa to baje neka nova stvar. Dobro leto nazaj mi med nosečnostjo ni noben nič povedal o tem.

clock-img

11.09.2010, 09:35

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Tudi sama sem rh- in sem dobila inj. v 28. tednu in po porodu. Če imaš v krvi protitelesa je to razlog da je tudi ti nisi dobila (sicer za kaj podobnega še nisem slišala, ampak sigurno vejo kaj delajo).

clock-img

11.09.2010, 17:38

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Jaz sem dobila inekcijo v 28t. Dobila sem jo tudi po porodu vendar samo zato, ker je sin pozitiven (če bi bil negativen je ne bi dobila).

Za ta protitelesa pa jaz še nisem slišala.

clock-img

11.09.2010, 18:15

clock-img

dasha26

pencil-img

4

Ko so mi prvič vzeli kri so bili vsi izvidi negativni.Sedaj so mi pa spet vzeli kri so bili pa pozitivni in inekcija ne pride v poštev.V torek in četrtek sem bila v porodnišnici v lj in me je pregledal primarij Cerar in pravi da se to zelo redko zgodi.Samo ker sem v 15 tednu krvavela je prišlo do pomešanja krvi.Sedaj bodo pa spremljali kako bo vse to potekalo.V najslabšem primeru bodo dojenčku v maternici naredili transfuzijo krvi,ker se zna zgoditi da bo bil zelo zlabokrvn:((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem