writing-img

ROBČKI ZA RITO

clock-img

28.11.2006, 12:44

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

A se tudi vam zdi, da se DM-ovi robčki, ali sparovi Sparky dosti hitreje porabijo, kot Pampers,Nivea.
A se mi zdi ali so res ti zadnji bolj navlaženi in lepše ščistijo kožo.
Tako sem nekje ugotovila, da tudi če kupim cenejše, nič ne prišparam, ker jih potem več porabim!!!user posted image
A ma še kera tak občutek ali pa spet padam na znamke?user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

28.11.2006, 12:45

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi smo sprobali DMove in Pampers, pa se tudi meni slednji zdijo precej boljši-predvsem so bolj vlažni.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

28.11.2006, 13:20

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Meni so pa Babylove zakon (DM), pa imam trenutno tudi Pampers doma, pa mi ne ustrezajo. Porabim jih pa enako. Edino Müllerjevi se mi niso zdeli dost vlažni, pa so bili tisti prejšnji Müllerjevi (modra embalaža) dosti boljši.

clock-img

28.11.2006, 14:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.11.2006, 15:04

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Tudi meni so DM-ovi super. Sem poskusila tudi Pampers, pa mi sploh niso ustrezali. Tako, da že več kot eno leto uporabljam babylove robčke in jih ne mislim menjati. user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

28.11.2006, 15:08

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Jaz uporabljam robčke iz Mullerja in sem prav tako zadovoljna z njimi. user posted image

clock-img

28.11.2006, 17:00

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Jaz sem pa ugotovila, da so Bubchen- sensitive robčki zakon- nimajo vonja, so dovolj mokri, pa ne preveč, so mehki , skratka meni so zakon.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

28.11.2006, 17:14

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Pri taprvem sem uporabljala Niveine, sedaj pa Pampers Sensitiv in so mi super. 

clock-img

28.11.2006, 17:22

clock-img

melitkica

pencil-img

402

Mi uporabljamo Pampers (sivka) in sem tako zadovoljna z njimi, da še drugih sploh nisem poskusila.user posted image

Sem že večkrat premišljevala, da poskusim druge, pa mi enostavno ni do tega.

Plenic pa smo menjali že malo morje in zopet je sklenjen krog in ostajamo pri Pamperskah. user posted image  Malce sem zašla s teme. user posted image

LP

clock-img

28.11.2006, 17:41

clock-img

lstand

pencil-img

54

Uporabljam pampers sensitive ali pa penaten mislim da so tudi sensitive ali kamilicauser posted image  Tako pri drugem kot sem pri prvem. LP

clock-img

28.11.2006, 21:07

clock-img

Žabbaa

pencil-img

17

uporabljam pampers sensitive in sem zelo zadovoljna, probala sem tudi od niveje in niso slabi,sem pa enkrat kupila lumpi robčke in jih ne bom nikoli več.že sam vonj mi ni všeč.

clock-img

28.11.2006, 21:50

clock-img

natalia

pencil-img

1423

Babylove uporabljamo že od rojstva naprej in pri njih ostajamo. je pa res, da so na koncu bolj navlaženi, pa ne da bi me to kaj posebej motilo.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

28.11.2006, 21:55

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Tudi mi uporabljamo pampers robčke in se mi tudi zdi, da so spodnji bolj mokri. Sem premišljevala, da je to morda zaradi tega, ker dalj časa stojijo, in se tista vlažnost med stanjem na policah počasi spušča na dno user posted image

clock-img

28.11.2006, 22:00

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: Nattka

Tudi mi uporabljamo pampers robčke in se mi tudi zdi, da so spodnji bolj mokri. Sem premišljevala, da je to morda zaradi tega, ker dalj časa stojijo, in se tista vlažnost med stanjem na policah počasi spušča na dno user posted image

user posted image  a veš kaj jaz počnem?
celo škatlo narobe obrnem, ko jih prinesem domov in potem vsakič, ko vzamem paket iz škatle, škatlo obrnem user posted image  

aja, uporabljam Pampers, trenutno Babyfresh user posted image

clock-img

28.11.2006, 22:01

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: Nattka

Ja, tudi meni se tako zdi user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

28.11.2006, 22:01

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Ja, maš prav. To sem opazila tudi jaz. Tiste zadnje če stisneš, z njih kar teče. Ampak to samo Pampers ali Penaten.
DM-ovi so šele na koncu normalno mokri.
Ste kaj probale nove plenice, ki se dobijo v Sparu?
Jaz sem jih zadnjič kupile in so zelo podobne Pampersu, tako po obliki kot po debelosti. So res fajn tanke pa še cena je zaenkrat cool. Če maš še kupon za 15% popust, pa so sploh poceni.
Moram reči, da kar preračunavam, koliko pride na kom, saj moja dva trošita na veliko.
Pa raje kupič malo cenejše, ker ju itak se mi zdi prepogosto previjam.
Si ne morem pomagat, ampak če vidim, da se je keri polula, pa če ravno samo enkrat, ga takoj hitim previt.
Se mi zdi, da meni tudi ne bi pasalo biti v mokrem.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

28.11.2006, 22:55

clock-img

tadruga

pencil-img

65

naš ima od robčkov čisto rdečo rit in luleka, pa smo probali kakih pet različnih. verjetno ima to po meni, ker tudi jaz še danes ne smem tam dol uporabljat ničesar drugega razen vode - peče za znoret. uporabljamo tiste navadne mullerjeve krpice za enkratno uporabo, ki jih je treba zmočit.

clock-img

28.11.2006, 23:14

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Tudi jaz imam občutek da Sparove in Babylove ful hitro porabim, če pa imam Pampers ali Nivea pa mi dlje zdržijo. Se mi zdi da so Pampers in Nivea tudi bolj vlažni, od DM pa dosti manj. Jaz zato že nekaj časa kupujem večinoma Pampers sensitive in Nivea robčke, pa moji user posted image  tudi najbolj odgovarjajo.

clock-img

28.11.2006, 23:57

clock-img

SRECNA pika

pencil-img

32

Jaz pa vedno porabim 3 robcke na previjanje, ker ga raje bolj obrisem kot premalo in ni vazno katere uporabljam...

clock-img

29.11.2006, 11:10

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Mi prisegamo na pamerske - plenice, robčki so pa grooozni. Vonj je obupen, pa tudi manj so navlaženi kot ostali  (lahko sem pa imela samo "srečo" in kupila takrat ravno dva paketa, ki sta bila že dolgo na polici)- jaz kupujem Šparove - pa ne zarad šparanja - enostavno mu najbolj ustrezajo - še nikoli ni imel vnete ritke, so enakomerno in dovolj navlaženi, pa še vonj ni tečen.user posted image  Pri puncah pa smo uporabljali Niveine in je bilo tudi ok.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

29.11.2006, 17:27

clock-img

mojca75

pencil-img

1833

Tud mi uporabljamo šparove - ampak prov šparove - ne te preatybaby al kaj je ta nova njihova znamka.

sem probala vse ostale - so mi slabši, te so ful vlažni, vsak moji so vedno bili, kupujem pa DM- ove za transportni "ritobris" (kadar smo kje okoli) ker špar nima pakiranja tam oko 30 kom, 80 se mi pa potem res izsušiujo - ker popusti tisto lepilo, preden jih 80 porabim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem