cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ROJSTNI DAN malo drugače

clock-img

04.02.2006, 02:29

clock-img

memento

pencil-img

1

Ali veste, da lahko za vašega mulčka ali malčico najamete dvorano za rojstnodnevno zabavo? Ugodno in preprosto smo rešili problem z rojstnim dnem user posted image  in naš Aljoša je bil navdušen.

V Joga studiu Sadhana (www.sadhana.si) ob petkih in sobotah oddajajo dvorano, kjer se mularija lahko igra, znori in se ima fino user posted image  Starši pa imajo eno nadstropje nižje odlično ponudbo kosil v restavraciji Via Bona.

Cena najema dvorane je bila 5.000 SIT/h, ob pravočasni najavi organizirajo tudi animatorja (doplačilo).

clock-img

04.02.2006, 02:40

clock-img

Anonimen

Zadeva se mi zdi zelo ugodna, glede na ostale podobne ponudbe.

clock-img

12.09.2006, 22:47

clock-img

paka

pencil-img

3

Ali veš se za kakšne druge variante? Desperately iščemo prostor za praznovanje, ker nam je načrt padel v vodo in za nedeljo ne vemo kam naj gremo.

clock-img

04.10.2006, 17:06

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

Ampak to je samo najem prostora. Drugi ponudniki ponujajo pa cel animacijski program. Npr, princeska ali grške olimpijske igre ali gusarji, indijacni ali okoli sveta v 180 minutah.

Rojstni dan mora biti nekaj posebnega, ne pa samo lovljenje po telovadnici in z mislijo, da smo poceni prišli skozi.

Vsaj tako jaz mislim, vsak pa ima pravico do izbire.

clock-img

17.10.2006, 09:48

clock-img

Mašinka

pencil-img

58

Ojla,

rojstne dneve organizirajo tudi v ŠD Triumf - http://www.triumf.si

Najamete lahko telovadnico s plezalno steno in trenerjem/animatorjem in je tako lahko praznovanje nekaj čisto posebnega!

Pozdravček, user posted image

Mašinka

clock-img

25.12.2006, 23:54

clock-img

Tarina mami

pencil-img

22

Tudi podjetje G-rega se ukvarja z organizacijo rojstnih dni. Imajo kar fajn prostor pri kopališču Laguna v Ljubljani. Zna biti, da jih bomo sprobali konec januarja, ko bo naša Tara praznovala svoj 2. rojstni dan. Poročam kako je bilouser posted image
Tule je pa še njihov link:http://www.g-rega.si/rojstni_sportni_dnevi.asp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem