writing-img

Računalnik

clock-img

30.03.2008, 15:05

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Zjutraj ko se vstanem, najprej prižgem računalnik in malo pofirbcam kaj je novega na RR-juuser posted image . In potem je večino časa računalnik prižgan oz. v  stanju pripravljenosti.
Dajte mi povedat ali vi ugašate računalnik ali ste tako kot jaz? Sem pa začela razmišljat koliko bi se dalo prišparat, če bi računalnik ugašala, samo kaj ko mi gre tako na živce, ko tako dolgo traja, da mi računalnik zalavfa (imam očitno preveč programov naloženih, ki se pri vklopu znova aktivirajo).
Lep preostanek dneva vsem.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

30.03.2008, 15:29

clock-img

Anonimen

Čez vikende je cele dneve prižgan, med tednom pa samo zvečer ko sva doma, pa če ga rabiva.
Prenosnega pa vklopim samo če ga res rabim pa da je moj na stacjonarcu, pa še to sam čez vikend, čez teden ga večinoma ne nosim domov(je služben).

clock-img

30.03.2008, 16:14

clock-img

Anonimen

Baje da računalnik zelo požre energije, največ ohranjevalnik zaslona, pa stanje pripravljenosti zaslona, pa prižgan tiskalnik. Nasplošno vsi aparati, ki so v stanju pripravljenosti "žrejo" tok. Enkrat je bil ful dober članek o tem v eno reviji, pa se več ne spomnim. LP

clock-img

30.03.2008, 16:21

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Tudi pri nas je prižgan skoraj ves dan. Vem, da ni dobro, ampak se tudi naš tako dolgo nalaga, da se mi ne da vsakič čakat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

30.03.2008, 16:33

clock-img

Anonimen

V bistvu je zelo neekonomično 10x dnevno prižigat računalnik. Če ga pač rabiš cel dan po malem je res neumno ga skoz ugašvat.

clock-img

30.03.2008, 16:36

clock-img

lelčy

pencil-img

336

mi ga imamo prižganega cel dan, ponavadi ga ugasnemo zvečer

clock-img

30.03.2008, 17:24

clock-img

Anonimen

Namizni je ponavadi prižgan ves dan. Prenosnik pa po potrebi.

clock-img

30.03.2008, 18:37

clock-img

emmy

pencil-img

98

Pri meni je računalnik čez vikend prižgan praktično cel dan.
Prižgem ga zjutraj da lahko v miru malo pogledam kaj je novega, potem ga pa potrebujem po malem cel dan in ga nič ne ugašam.
Med tednom ga pa prižgem kadar sem doma.

clock-img

30.03.2008, 19:03

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: lelčy

mi ga imamo prižganega cel dan, ponavadi ga ugasnemo zvečer

Pri nas je enako. Dobr no, jest sm itak doma in sem dost gor - ko tamala spi.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

30.03.2008, 23:52

clock-img

Anonimen

Men je to moj fant tako razlozil, da je za elektriko in to sicer fajn konstantno ugasanje in priziganje, ampak za sam racunalnik pa ne.

Je pa res da vse stand by naprave (se pravi sleep mode ~ stalna pripravljenost) ful elektrike dolgorocno gledano pokurijo in ce bi vsi na svetu to izklapljal itd, bi ne vem koliko E prihranili.

Jaz sem sicer pred kakimi tremi meseci bila ful mahnjena na to, vsak mali papircek nesla v kos za papir in ne v svojega v sobi in skoz luci ugasala. Sam laptopa pa se vseeno nisem ugasala vsak dan, ker ce sem pred solo rabila kaj pogledat, nisem imela casa 10 min cakat, da se vse zazene.

Tako da stacionarni comp je vecinoma cel dan prizgan, zvecer se izklopi, laptop je pa skoz v sleep mode-u.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 30.3.2008 23:53:00 >

clock-img

31.03.2008, 00:16

clock-img

Anonimen

Naša kišta je prižgana 24 ur na dan, ne glede na to, al je kdo pred njo al pa ne.

clock-img

31.03.2008, 07:57

clock-img

pijja

pencil-img

356

Moj je tudi zakurblan cel dan,sploh zdej k se učim za izpituser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

clock-img

31.03.2008, 08:23

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

Naša kišta je prižgana 24 ur na dan, ne glede na to, al je kdo pred njo al pa ne.

Enako.V 4ih letih kar ga mamo je bil ugasnjen 4x ko smo šli na dopust,pa ene 2x ko se je sesuluser posted image

clock-img

31.03.2008, 12:57

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca
Dajte mi povedat ali vi ugašate računalnik ali ste tako kot jaz?

Noč in dan torrenta. Je pa zato 2Terabajtov Uploada. user posted image

clock-img

31.03.2008, 18:59

clock-img

Anonimen

Jaz mam prenosnika užganga vsak dan od jutra do večera, ker ga večkrat na dan prečekiram. Mam pa baterijo odstranjeno.

clock-img

31.03.2008, 19:17

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

Enako.V 4ih letih kar ga mamo je bil ugasnjen 4x ko smo šli na dopust,pa ene 2x ko se je sesuluser posted image

se podpišem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem