writing-img

Rabim zaprte paketke Disney Tuš kartice

clock-img

24.06.2011, 18:00

clock-img

savana

pencil-img

306

RABIM ZAPRTE PAKETKE DISNEY TUŠ KARTE ZAMENJAM ZA JM IN KŽ 2008,

LP

NADA SAVANA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 25.6.2011 22:42:16 >

clock-img

04.07.2011, 15:58

clock-img

Anonimen

Živijo!
Jaz imam več kot 30 paketkov zaprtih Disney sličic, ker jaz nič sličic ne zbiram jih prodajam. Prodajam jih z 90% popustom.
V trgovini Tuš dobiš 1 paketek  nad 10 evrom torej za vse paketke plačate 30€.. dobite kakšen paketek več.

clock-img

04.07.2011, 16:20

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Prodajam jih z 90% popustom.
V trgovini Tuš dobiš 1 paketek nad 10 evrom torej za vse paketke plačate 30€.. dobite kakšen paketek več.

S kakšno logiko že?
Prodajaš ga z 90 % popustom? user posted image Ti dejansko misliš, da je polna cena v trgovini za paketek 10 EUR?
Ja, ampak pozabljaš, da je v teh 10 EUR skritih še kaj, kot je recimo kruh, mleko, sadje, zelenjava, ....Dejansko prodajaš nekaj, kar si ob nakupu dobila brezplačno, ne pa z 90% popustom....user posted image user posted image user posted image user posted image

OMG!!!!

clock-img

04.07.2011, 16:24

clock-img

Sa.Ka

pencil-img

327

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Prodajam jih z 90% popustom.
V trgovini Tuš dobiš 1 paketek nad 10 evrom torej za vse paketke plačate 30€.. dobite kakšen paketek več.

S kakšno logiko že?
Prodajaš ga z 90 % popustom? user posted image Ti dejansko misliš, da je polna cena v trgovini za paketek 10 EUR?
Ja, ampak pozabljaš, da je v teh 10 EUR skritih še kaj, kot je recimo kruh, mleko, sadje, zelenjava, ....Dejansko prodajaš nekaj, kar si ob nakupu dobila brezplačno, ne pa z 90% popustom....user posted image user posted image user posted image user posted image

OMG!!!!

Po možnosti je to prodajalka Tuša, ki teh kartic mamam in atam ne daje, ampak spravi k sebi v žep.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja mami jih že ogromno ni vzela, ker ni vedela zakaj se gre, zadnjič sem ji pa rekla, naj vzame, ker jih dajem kolegici, ki ima 7 letno punčko in jih zbira. Jih je takoj začela jemati.user posted image

clock-img

04.07.2011, 16:43

clock-img

kaboname

pencil-img

128

IZVIRNO SPOROČILO: kolar

Živijo!
Jaz imam več kot 30 paketkov zaprtih Disney sličic, ker jaz nič sličic ne zbiram jih prodajam. Prodajam jih z 90% popustom.
V trgovini Tuš dobiš 1 paketek  nad 10 evrom torej za vse paketke plačate 30€.. dobite kakšen paketek več.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2011, 16:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.07.2011, 17:35

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Javi se na zs, jaz imam nekaj zaprtih paketkov sličic. Lp

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

05.07.2011, 10:17

clock-img

larisa88

pencil-img

85

Pozdravljene punce

Tudi mi zbiramo kartice Disney in če se pri kateri najde kakšen paketek, ki je odveč bi se priporočala.
več na 20rozica@gmail.com
Če ima katera več paketkov viška, bo prejela darilo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem