writing-img

Rahla črtica

clock-img

28.02.2006, 11:33

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Včeraj sem delala test romed sicer 4 dni pred M in mi najprej ni nič pokazal potem pa ko sem ga hotla dat v smeti  pa je bla še tadruga sicer zelo tanka in nežna sem so jo je vidl. Tako da ne vem pr čem sem čeprov mam vse znakeuser posted image  razen če ža domišlija ne dela.
A se je še kateri tako naredl k jest sem rekla da druzga delam šele v petek, sam ne vem če bom zdržala.

clock-img

28.02.2006, 11:37

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Meni se je naredilo čist isto.....Sm naredila test, ni pokazal nič, pa sem ga isto misla čez cca.2uri stran vršt, pa sem videla drugo črtico čist tanko in bledo....Pa sm klikcala od prijateljice mami, ki je delala pri mojem G in je rekla,da je večja verjetnost, da če pokaže, da si  noseča kakor pa da ne bi bila....In še prav je imela, ker mi je teden dni kasneje potdil tudi moj G.....Tako da ti bom kar čestitalauser posted image user posted image user posted image user posted image ........

Javi kako in kaj........

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

28.02.2006, 11:39

clock-img

Anonimen

čestitam! user posted image

clock-img

28.02.2006, 11:39

clock-img

Reja

pencil-img

545

Test ponovi par dni kasneje, bo zagotovo bolj jasen. Če se bodo Romanine izkušnje izkazale za resnične tudi pri tebi, pa:

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2006, 11:44

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tudi jaz mislim, da si user posted image . Čestitke. user posted image
Jaz sem imela res komaj vidno črtico, ki se je čez čas majčkeno bolj pznala (ali pa se mi je le zdelo user posted image ) in danes imamo prekrasno 8 - mesečno princesko. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

28.02.2006, 12:03

clock-img

PIKA

pencil-img

227

user posted image user posted image Tudi jaz sem naslednji dan iskala BC teste po smeteh, ker mi je First sign pokazal zelo rahlo črtico, črtic sploh nisem opazila tudi na BC.

clock-img

28.02.2006, 12:05

clock-img

pikica123

pencil-img

140

Tud jst mislm, da si user posted image !

Čestitam!user posted image user posted image user posted image

Veliko sreče!

clock-img

28.02.2006, 13:20

clock-img

Anonimen

Po moje si kar user posted image , user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2006, 14:55

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Si si, vedno je tako, če je rahla črtica je zih to to .....čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

28.02.2006, 17:05

clock-img

nelly

pencil-img

172

Ja tudi jaz mislim da si user posted image . Jaz sem imela iste izkušnje kot  pa ti. Tako, da ti bom jaz tudi kar čestitala.user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2006, 19:07

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2006, 19:13

clock-img

Anonimen

s

clock-img

28.02.2006, 19:18

clock-img

Anonimen

Živjo!

Jaz bi samo dodala svojo zgodbo o rahli črtici. Tudi jaz sem pred M delala test in pokazala se mi je rahla, zelo rahla črtica. Na žalost pa je potem prišla user posted image  ...... točno na (ne)pričakovani dan.

lp

clock-img

28.02.2006, 21:36

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ponovi test čez nekaj dni.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem