writing-img

Rahla krvavitev po spolnem odnosu

clock-img

01.01.2009, 20:00

clock-img

Anonimen

Zdravo, sem v 10. tednu in sva popoldne s partnerjem imela spolni odnos, ki mi je zelo sedel, razen asja poza, ko mi je bilo malo nelagodno in vse ok. Grem na wc in vidim komaj opazno malo krvi, res malo. Sedaj sem šla pa zopet na wc in zopet opazila kri. Je lahko to kaj slabega? Imam pa v kratkem prvi pregled, naj do takrat počakam?

clock-img

01.01.2009, 20:05

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Ponavadi so odgovori dr. Pušenjaka, da lahko brez skrbi počakaš, saj v kolikor gre slučajno za splav, ga zdravnik ne more preprečiti. Moje mnenje pa je, da je treba ob  vsaki krvavitvi takoj na pregled. Kot prvo zaradi lastne pomiritve, kot drgo ponavadi g. predpiše kak dabroston, ki v določenih primeri praavtako preprečuje splav.

clock-img

01.01.2009, 21:18

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vidim komaj opazno malo krvi, res malo. Sedaj sem šla pa zopet na wc in zopet opazila kri.

Glede na to, da si opazila komaj opazno in malo krvi to pomeni samo, da ti je med spolnim odnosom počila kakšna žilica in si zato malo zakrvavela. V nosečnosti je pač telo bolj prekrvavljeno in hitro hitro poči kakšna drobna žilica.

Ne skrbi, jutri ne bo ne duha ne sluha o krvi user posted image .

clock-img

01.01.2009, 21:24

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

to je v nosečnosti normalen pojav, ker je vse tam notri bolj napeto in hitro poči kaka žilca sam krvavitev je res majhna oz. kadar sme jo jst mela je bila samo enkratna..... glede na to da je že več kot urco od tega k si napisala post predvidevam da je ni več če še je bi pa se jst šla vseeno pokazat....

clock-img

02.01.2009, 13:29

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Tud jz sem zakarvavela ene parkrat in ne po spolnem odnosu ampak od hoje...od takrat naprej imam predpisan počitek...je pa reku G da imam tako občutljivo sluznico ,da takoj zakrvavim oz. pride do rjavkastega izcedka...

clock-img

02.01.2009, 13:50

clock-img

felix7

pencil-img

6099

tudi meni se je na začetku nosečnosti pojavil rjav izcedek oz. čisto rahlo krvava sled, sem zagnala paniko in letela na urgenco. Naredili so UZ in takrat sem prvič videla svojega user posted image  in njegov user posted image . No, ko smo videli, da je vse ok, me je G vprašala, če sem slučajno imela spolne odnose, ker v tem primeru ne bi bilo nič neobičajnega, da se je malce poškodovala sluznica in od tod tudi kri. No, spolnih odnosov v tistih dneh nisem imela in tudi nimam pojma, od kod je ta kri prišla. Skratka, se zgodi.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

04.01.2009, 18:50

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

pozdravljena
tudi jaz sem imela na začetku težave z krvavitvami in rjavim izcedkom, sem odšla na ultrazvok in so me potolažili da je z otročičkom vs ok., spolne odnose pa mi je G vseeno prepovedala, saj naj bi bila v začetku vsaka krvavitev ali izcedek nevarna za gozeči spontani splav, tako da jaz bi na tvojem mestu počakala do pregleda in se posvetovala z G.

lp

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem