writing-img

Ramseyeva kuhinja na Kanalu A

clock-img

25.06.2008, 21:38

clock-img

maša*

pencil-img

333

gleda katera??

Neverjetno kako se obnaša do tekmovalcev, ki se trudijo kuhati. Zmerja jih s kletvicami, bebci,..med že tako napeto kuho (naenkrat morajo skuhati za 50ljudi) se dere na njih, hrano meče okrog,...user posted image user posted image

Čudno da mi ne upa noben nič reč. Pa ne vem kako lahko naenkrat kuhajo za 50ljudi: predjed, juho, glavno jed,... jih pa je mislim da nekje 6 ali malo več. user posted image

clock-img

25.06.2008, 21:44

clock-img

nanč

pencil-img

1131

vidla samo reklamo.Nevem zakaj se gre?user posted image

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

25.06.2008, 22:03

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Ja sej glih to je fora. Men je kr zanimiv ker ob sredah itak ni nič pamtnga po tv.

Đoli:)

clock-img

25.06.2008, 22:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty

Ja sej glih to je fora. Men je kr zanimiv ker ob sredah itak ni nič pamtnga po tv.

Vsakič znova ugotavljam, kako srečna sem brez televizije.user posted image  Mislim, če je pa gledanje nekoga, ki ponižuje druge, pametna zadeva....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.06.2008, 17:18

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Zadeva ni nič bolj ali manj butasta kot pa je bil BB, od katerega je bilo kar nekaj RRovk obsedenih user posted image ... Vse skupaj temelji na principu, kjer se ugiba kako, za koliko in do kje, se bo nek tekmovalec pustil ponižati ali celo ponižal samega sebe. Poneumljanje masovne raje in služenje na račun ''modernih gladiatorjev''.

G

ps. Mu je pa včeraj nekdo rekel, temu shefu...da je kreten. Izpadlo smešno. To sem še ujel in preklopil na NGC.

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

26.06.2008, 17:27

clock-img

Anonimen

Ja, včeraj so bile pa res dobre oddaje na NGC.

Kruha in iger?

clock-img

26.06.2008, 17:31

clock-img

Anonimen

ps. Mu je pa včeraj nekdo rekel, temu shefu...da je kreten. Izpadlo smešno. To sem še ujel in preklopil na NGC.

Glih takrat si slučajno na tist kanal dal ne?user posted image user posted image

clock-img

26.06.2008, 17:35

clock-img

Anonimen

gleda katera??

Letos ne.

clock-img

26.06.2008, 17:36

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

Čudno da mi ne upa noben nič reč. Pa ne vem kako lahko naenkrat kuhajo za 50ljudi: predjed, juho, glavno jed,... jih pa je mislim da nekje 6 ali malo več.

sem gledala samo par minut...sam veš v čem je fora...če bojoizbrani bojo v situaciji kuhat za še večjo skupino, pa mogoče še manjša kuharska skupina...sicer mi ni všeč zmerjanje in psovke, samo mislim, da jih tako proba pripravit na morebitne podobne situacije v kuharski karieri...drugače pa mislim, d je to res kruha in iger stil...žalostno...javno poniževanje na tv..user posted image

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem