cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ranč KaJA in Grom

clock-img

25.09.2008, 21:12

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

A je že katera bila z otroci pri njih. Imajo veliko domačih živali. Mi smo sicer blizu doma a še nismo uspeli do njih. Bi pa popeljala primorske prijatelje na ogled tja?

clock-img

25.09.2008, 21:25

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Jaz sem bila dvakrat na rojstnem dnevu se ko so bili tu nekje blizu Logatca. Fajn organizacija in ful prijazna druzina. Konjev pa nisem nikoli jahala in prav posebej obcudovala, ker mi niso pretirano pri srcu. 

clock-img

25.09.2008, 21:43

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Veš, da sem bilauser posted image , službeno valda...
Ja, meni je ful všeč, tako topli, za današnji čas prav neobičajno, bi kar ostala tam, pa sem morala iti delat nazajuser posted image  
Konjički, pa prelepa lesena hiša, urejena v starinskem slogu. Priporočam! Je pa fino, če prej pokličete, biste imeli več od ogleda...

clock-img

26.09.2008, 02:51

clock-img

tonja

pencil-img

1112

nisem bila še tam, sem pa slišala mnogo pohval na njihov račun

clock-img

26.09.2008, 06:07

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Bila pred 3-4 leti, takrat je bilo zelo fajn že zaradi okolice in narave, vendar prav veliko vrst živali niso imeli. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem