writing-img

Razbarvanje perila

clock-img

07.05.2005, 10:59

clock-img

Špela

pencil-img

274

Kako naj prej bele majce, ki so zdaj po moji mega neumnosti sive, spravim nazaj v prvotno stanje? Vem ad obstaja več vrst teh sredstev za razbarvanej a katero je najboljše in katero res deluje?

clock-img

07.05.2005, 11:07

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojla,
jaz sem enkrat pobarvala nekaj belega perila na vijolično:)-:zmeden:
Potem mi je tašča dala belilo SA8 od Amwaya..z njim sem stvari 2x oprala in so spet bele.
Slišala sem, da eni eksperimentirajo z varikino:zmeden2:
Ali pa kakšen Vanish..samo ga sama še nisem preizkusila.
Lp

clock-img

07.05.2005, 11:11

clock-img

Anonimen

A ni luštno, imaš vsaj občutek, da si kaj novega kupila? ;)

Drugače pa nimam pojma, kaj je učinkovito. Jaz jih kar pustim obarvane (moje so večinoma roza). :metulj:

clock-img

07.05.2005, 11:36

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Oj!

Normalno jih operi samo namesto praška daj vanish (prašek)! Deluje ful dobr, sam da nis že kj peglala, pol ne vem če deluje. LP

clock-img

07.05.2005, 12:55

clock-img

Anonimen

Jaz sem enkrat tako pobarvano perilo namakala v varekini in to čedalje bolj koncentrirani, ker se mi ni zdelo nič bolje. Na koncu je bila po moje že sama varekina. Ko sem potem to perilo v stroku oprala, so bile povsod namesto gumbov luknje. Večinoma so bili takrat to neti, ampak ponekod so bili pa pred tudi gumbi...

clock-img

07.05.2005, 14:37

clock-img

.ču

pencil-img

1181

Domestos

clock-img

07.05.2005, 14:43

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Črnilo za nalivnik, pa brez heca, beli perilo. Jest si to nebi upala probat, je pa moja mami in deluje.;) Opereš lahko v stroju, daš na predpranje in opereš naprej običajno s praškom, ki mu lahko dodaš vanish.;)

clock-img

07.05.2005, 18:24

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz pa z varekino ali arekino čisto dobro shajam. Samo pazim koliko časa namakam. Včasih pa tudi kaj pobarvam z barvo za tekstil.

clock-img

07.05.2005, 18:42

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

mamsi, hecaš se a ne?:zmeden:

clock-img

07.05.2005, 18:44

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Ne, ne tole s črnilom sem jaz tudi že slišala. Samo jaz ne upam., Ena mi je pravila, da to vedno da v stroj, ko zavese pere. Da so bolj bele.

clock-img

07.05.2005, 22:29

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Uporabi razbarvilo K2r - pri meni je bil učinkovit.

clock-img

08.05.2005, 07:42

clock-img

Špela

pencil-img

274

Hvala vam vsem, uporabila sem res K2r in učinek je bil krasen. Če ap ne bi bil bi jih pa res prebarvala na sivo pa bi bil mir.Problem je v tem da nisem imela občutka da bi bile kot nove, ker so bile drugačne barve, ker so dejansko bile nove in sem jih dala le preprati. :ups:
Drugače ločim perilo, tokrat pa en vem kaj mi je bilo, vse majčke sem vrgla v pralni stroj in naj pere.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem