writing-img

Razočaranje ali še upanje?

clock-img

15.11.2004, 17:07

clock-img

PeterPan

pencil-img

63

Danes je drugi dan, ko mi zamuja hudoba:hudicek:.
Naredila sem test CB, ki pa je pokazal negativno.:((
Zame se je skoraj svet podrl. saj sem bila v prepričanju, da je mi končno uspelo po peteh mesecih truda in upanja.
Razočaranje je res veliko,
Kaj mislite, še je upanje, da test ni pokazal pravilno? Se je kateri to zgodilo? Je to mogoče?
V naprej hvala.
Skrušena:((

clock-img

15.11.2004, 17:12

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Draga PeterPan,
kok bi ti rada povedala nekaj vzpodbudnega, ampak jst mam pač take izkušnje, da ko mi test ni pokazal željenih črtic, ja kmalu prišla packa:hudicek:.
Čeprav si tukaj punce vedni rečemo, dokler ni packe:hudicek:, je zmeraj upanje, da je tudi ne bo in
da se nam bo pokazal željeni rezultat.

Iz srca:rozica: ti želim, da je bilo še prezgodaj za test, ampak vseeno naj te ne potre preveč, če se bo packa:hudicek: prikazala. Veš, če zdaj ni ratalo bo pa mogoče naslednji mesec.:rozica::rozica::rozica:

Tinka

clock-img

15.11.2004, 17:32

clock-img

Palčica

pencil-img

125

PeterPan,

Bi najraje kar kopirala odgovor Tinkamiške.Ne zaradi drugega,ampak...tudi meni gre težko iz jezika,da ima test najverjetneje prav.
Zakaj?
Ker sem tudi sama že velikokrat bila na istem mestu kot Ti,z istimi mislimi in vprašanji kot Ti,pa...žal.

Palčica

clock-img

15.11.2004, 20:39

clock-img

PeterPan

pencil-img

63

Obema se zahvaljujem, saj mi je popolnoma jasno, za kaj gre.
Obesila sem se na tisti 1% možnosti, ki ga dopuščajo navodila za CB. Pravijo, da če je test negativen, pa grdobe:hudicek::hudicek:še vedno ni, ga je treba čez tri dni ponovit.
Vem, da je to skoraj lažno upanje, a upanje le je.
Pa še to: ciklus imam že leta na 26 dni in ni bilo meseca, da bi se zgodilo drugače. Sem kot švicarska ura točna in me to zdaj še najbolj preseneča.
:nosecka:kar padajo zadnje čase z neba, pa sem upala, da je nekdo, ki je odgovoren za to pokazal s prstom tudi name.
Pozdrav:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem