writing-img

Razvojna ambulanta Celje

clock-img

27.10.2005, 12:20

clock-img

jazz

pencil-img

1014

A slučajno hodi katera z malim tja na preglede? No, če slučajno,a se spomnite a rabim za tja napotnico ali grem kar s tistim kartončkom-vabilom tja? Sem klicala trikrat ta teden,pa se mi nihče ne javi,jaz sem pa pozabila ali sem imela nazadnje napotnico ali ne! Hvala punce!

Lep pozdrav! K

clock-img

27.10.2005, 12:24

clock-img

trima

pencil-img

21

Zdravo tudi mi dve sva iz Celja. user posted image Stari sva 8.mesecov. In kje naj bi se nahajala ta user posted image ambulanta v Celju.

Lp:trima

clock-img

27.10.2005, 12:30

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Nasproti bolnišnice v zdravstvenem domu. Matica so prijavili v razvojno ambulanto po porodu,zaradi enega antibiotika...spremljajo njegov razvoj vsake tri mesece!

Lep pozdrav! K

clock-img

28.10.2005, 20:56

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Midve sva tudi prijavljeni in naju bodo vabili pri treh mesecih. Če rabiš napotnico, me zanima, kdo naj mi jo da - ali moram do takrat že izbrati pediatra ali jo lahko dobim kar v posvetovalnici?
No, pa da še kar tu vprašam; priporočate posebej kakega pediatra v Celju ali okolici (do 15 km)?

clock-img

29.10.2005, 11:47

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Ne rabiš napotnice. Greš kar z vabilom, ki so ti ga poslali po pošti. Je pa v zdravstvenem domu čisto spodaj v kleti. Ali če greš tja ko hodijo šolski otroci k zdravniku in namesto v prvo nadstroje greš dol po stopnicah. Ali pa čez steklene vrate zadaj zdravstvenega doma in dol v klet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem