cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rdeča ritka

clock-img

15.09.2009, 19:43

clock-img

soncica01

pencil-img

278

Pozdravljene!

Moja 7,5 mesecev stara punčka do sedaj nikoli ni imela vnete ritke, danes zjutraj pa je ritka čisto rdeča. Cel dan jo še naprej redno umivam, uporabljam hladilno kremo in bepanthen, a je ritka še kar rdeča. Zdi se mi, da vedno bolj.
Kaj narediti?

Hvala za odgovore

clock-img

15.09.2009, 20:18

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Najbrž je kaj takega pojedla. Pusti čimbolj suho rito, fajn popivnaj, potem pa namaži, nekatere uporabijo praško pasto ali robodermin.
Naš je ravno danes pojedel en kup grozdja in sliv, pa ima zdaj zvečer rdečo ko pavijan. Sem ga skopala, popivnala na suho, na debelo namazala z penathen kremo, ki ima malo cinka in bo sigurno jutri že ok, no vsaj ponavadi je. Pri vitaminu C je treba mal pazit, ker se takoj pozna na ritki.

clock-img

15.09.2009, 20:51

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Lahko pa da je kako glivično vnetje... pomaga canasten...

So what....

clock-img

15.09.2009, 21:05

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Na debelo namaži z mešanico canestena in bepantena. Lahko, da gre za glivice ali pa je samo kaj takega pojedla. Pa ritko čim več zrači.

clock-img

15.09.2009, 22:43

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Mojemu čmrlju je tudi zelo pomagala kopel iz hrastovega lubja - hrastovo lubje kupiš v lekarni, skuhaš po navodilih in priliješ h kopeli.

clock-img

16.09.2009, 07:42

clock-img

janapan

pencil-img

823

To se zgodi...pri naši se je zgodilo ko je jedla paradižnik....uporabi Sudocreme....pomaga....

clock-img

24.10.2009, 20:36

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Kopel hrastovo lubje+Bebival iz Mb lekarn in nič drugega.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem