writing-img

Reakcija po ceplenju-OMR

clock-img

23.08.2007, 19:29

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Ojla,
zanima me kakšno reakcijo so imeli vaši otročki, po tem ceplenju? Pa v kolikem času je nastala?
Naša je danes imela to ceplenje in me je itak teh cepljen bojim, kot user posted image  križa, pa me zanima kdaj bom lahko brez skrbi?
Hvala.user posted image

:)

clock-img

23.08.2007, 19:45

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hojla mislim, da se ji je 9. dan po cepljenju malo povišala T(38) in dobila je drobne rdeče pikice po telesu, teh se pa kr dolgo nismo znebili. Vročine naslednji dan ni več imela.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

23.08.2007, 19:59

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Vasja je osmi dan po cepljenju dobil vročino in izpuščaje. Ene tri dni je trajalo, se mi zdi, al pa še to ne. Nič strašnega skratka.

clock-img

23.08.2007, 20:03

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Uh, pol se bom pa še kar načakala.user posted image
Jančika, a je Kajetan že bil cepljen?

:)

clock-img

23.08.2007, 20:13

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ne, šele naslednji četrtek imamo posvetovalnico, cepljenje in pregled za vrtec, vse naenkrat. Sem kar jezna, ker če bo imel reakcijo, jo bo imel sredi uvajanja v vrtecuser posted image . Sam kaj češ.

clock-img

23.08.2007, 20:19

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Moja ni imela nobene reakcije, sem jo imela pa pod budnim očesom kar en cel mesec. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

23.08.2007, 22:06

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Moj je 9. dan dobil visoko vročino, ki je trajala ene 3 dni in še pikice. Točno taka reakcija je napisana v brošurah o cepljenih - ker je to živo cepivo, lahko otroci prebolijo lažjo obliko bolezni proti katerim so cepljeni.

No, to vem zdaj, ko smo se cepili pa mi ni nihče povedal, kaj lahko pričakujem in sem se ustrašila - mislim, da sem tudi tu spraševala in mi je kar nekaj mamic odgovorilo, da so imeli njihovi otroci povsem isto reakcijo.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

24.08.2007, 21:12

clock-img

suky

pencil-img

160

sploh nisem pomislila, da bi lahko prišlo do kakšne burne reakcije in jo tud ni blo. to cepljenje ni več tak bav bav kot včasih-hvala bogu!

Otroci so naše največje bogastvo!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem