writing-img

RhD negativen

clock-img

05.04.2009, 08:42

clock-img

Anonimen

Moraš injekcijo dobiti zjutraj, ko si tešč, ali to ni pomembno.

clock-img

05.04.2009, 09:01

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

ni pomembno

clock-img

05.04.2009, 09:38

clock-img

anika87

pencil-img

767

Ni pomembno, ampak prej ti vzamejo kri, naredijo t.i. Coombsov test in šele potem na podlagi testa dobiš injekcijo. Mene čaka v četrtek, zato vem, ker je rekla sestra, da bom zjutraj dala kri, potem pa bom prišla popoldne nazaj, lahko pa tudi drugo jutro, kako mi bolj paše. Tešč ne rabiš bit. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

06.04.2009, 10:26

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

jst nisem bla, pa tud noben ni nikol nič reku, da bi blo treba bit tešč

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

08.04.2009, 08:26

clock-img

LERO

pencil-img

828

A je katera imela kakšno reakcijo na to injekcijo?

Jaz sem zvečer bruhala, trebuh me še zdaj boli, čudno se počutim. Ponavadi se mi tudi zvečer trebuh malo zmehča, nocoj pa je bil celo noč trd. Mogoče je to od preutrujenosti. No, ne vem.

clock-img

08.04.2009, 08:55

clock-img

tanja1980

pencil-img

148

ne, nobene reakcije...

clock-img

08.04.2009, 08:59

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

IZVIRNO SPOROČILO: LERO

Jaz sem zvečer bruhala, trebuh me še zdaj boli, čudno se počutim. Ponavadi se mi tudi zvečer trebuh malo zmehča, nocoj pa je bil celo noč trd. Mogoče je to od preutrujenosti. No, ne vem.

Jaz sem jo 5× dobila pa nikoli nisem imela reakcije ,.....pojdi se oz.vsaj pokliči G in povej kakšno je stanje..še posebno ,če imaš trebuh skoz trd in te boli.Pa srečno!

clock-img

11.04.2009, 23:10

clock-img

Anonimen

Pozdravljene vse, mene pa nekaj drugega zanima glede tele injekcije: ali ste tiste, ki ste RhD negativne in ste imele amniocentezo, po kateri ste tako ali tako dobile injekcijo IgG anti-D, dobile potem to injekcijo še v 28. tednu??? Oz. ali vas je ginekologinja vsaj poslala na ICT test ali ne? Ker meni je moja rekla, da ne rabim še enkrat dobit injekcije, če sem jo že po amniocentezi, Pušenjak pa je rekel, da je potrebno it še enkrat na ICT in če je negativen, jo moram vseeno še enkrat dobit. Pa me zanima, kako je bilo pri vas?

Hvala vsem za odgovor! 

clock-img

12.04.2009, 09:43

clock-img

Pavarotti

pencil-img

10

Jaz sem dobila injekcijo po amniocintezi in zdaj jo dobim ponovno v 28 tednu. Še prej pa moram dati kri.

Torej po moje bi tudi ti morala dobiti injekcijo.

clock-img

12.04.2009, 10:40

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

IZVIRNO SPOROČILO: LERO

jst nisem mela nobene reakcije

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

12.04.2009, 22:36

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

JAz sem dobila injekcijo po službi - popoldne, torej sigurno nisem bila tešča. Sem se malo bala zadeve, ampak sploh ni bilo nič reakcij. Po porodu sem mislim da drugi dan dobila spet injekcijo, pa tudi nič narobe.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

13.04.2009, 21:02

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

JAz sem dobila injekcijo po službi - popoldne, torej sigurno nisem bila tešča. Sem se malo bala zadeve, ampak sploh ni bilo nič reakcij. Po porodu sem mislim da drugi dan dobila spet injekcijo, pa tudi nič narobe.

Popolnoma enako, še bolelo ni user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem