writing-img

Riževo mleko s Ca

clock-img

29.09.2006, 22:32

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Živjo!

No, pri nas smo pogruntali, da tudi sojini izdelki povzročajo izpuščaje. Zdaj nam ostane samo še riževo mleko s kalcijem (ovsenega še nisem zasledila s kalcijem).
Ampak se ga ful težko dobi, ali pa jaz hodim po napačnih trgovinah...

Za ziher ga dobim v Kalčku v BTC (Lj.), ampak stane 0,5 litra 399 sit. V Merkatorju sem za podobno ceno dobila cel liter, vendar ga že nekaj časa ni na polici (v hladilniku)user posted image .

A katera ve, kje se ga dobi po "ugodni" ceni?

Hvala za pomoč.

clock-img

30.09.2006, 22:34

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Poglej še v Interšparu.Tam imajo kar veliko izbiro dietne hrane.Riževo mleko sem gledala,samo ne spomnim se kakšna je bila cena,ker pri nas nimamo problemov z sojo,pa ne kupujemo tega mleka.Samo 1x sem mu ga dala za poskusit,pa ni bil preveč zadovoljen z okusom,tako,da smo ostali na sojinem.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

01.10.2006, 22:04

clock-img

tins

pencil-img

385

Sarazan: jaz sem v Merkatorju kar prosila prodajalko, naj mi naroči ene izdelke, ki sem jih hotela! Prosi prodajalke, naj ga naročijo, pa bo!

clock-img

02.10.2006, 07:57

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Večji Mercatorji ga sigurno imajo, je pa res da ga velikokrat tudi zmanjka,cena pa je nekaj čez 500SIT in cenejšega žal ni.So razni drugi nadomestki,ki so tudi s kalcijem,ampak nam najbolj ustreza omenjen nadomestek.

clock-img

04.10.2006, 21:22

clock-img

polonaa

pencil-img

57

Poskusi še v DM-ju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem