writing-img

Ricinusovo olje

clock-img

30.11.2011, 19:07

clock-img

Anonimen

Koliko ga je treba spit (2 jedilni žlici?)? Kdaj (ponekod piše na tešče zjutraj, ponekod pred spanjem)? Kaj se zgodi? Brala sem o močnih krčih in driski.. A se potem pojavijo popadki? V kolikem času? Če ga spijem npr. zjutraj na tešče in do večera ni popadkov, a lahko potem zvečer spijem še 2 jedilni žlici tega sranja?

HELP!

clock-img

30.11.2011, 19:17

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Zakaj bi si pa želela imeti močne popadke in krče? user posted image

clock-img

02.12.2011, 12:48

clock-img

Anonimen

Vrjetno zato, da bi me že prijelo in bi lahko šla RODIT. 

clock-img

02.12.2011, 13:05

clock-img

mika

pencil-img

6485

o MOJ BOG....ti bi se rada predozirala z ricinusovim oljem, da bi šla rodit????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Popadke sprožijo hudi, res hudi krči.. npr. po salmonelini okužbi..... In dvomim, da si poleg podpadkov želiš še hude prebavne krče....

< Sporočilo je popravil mika -- 2.12.2011 13:06:40 >

clock-img

03.12.2011, 16:15

clock-img

Anonimen

Pa saj ste smotane ženske. user posted image user posted image user posted image
Hočem popadke, pa tud če se zraven pojavijo krči in prebavne motnje. Mi je čist vseeno, sam da grem RODIT! user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2011, 16:19

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Tole ricinisovo olje kar precej odsvetujejo zadnje čase , tak da po moje raje ne poskušaj, po moje je bolje ena fajn posteljna telovadba z tem da mu pride vate:-), preizkušeno!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

04.12.2011, 18:54

clock-img

evangelie

pencil-img

310

jz sem pri 1. zjutraj spila 1 žlico, rodila sem isti dan, malo pred polnočjo. Pa daleč od tega, da povzroči hude krče, sam na wc te parkrat požene...Jz bi ga vzela tudi 2., pa je mala pohitela in si izbrala 2 dni pred PDP...

clock-img

05.12.2011, 06:12

clock-img

Anonimen

HVALA! Tak odgovor sem iskala. Že grem pit. user posted image

clock-img

05.12.2011, 17:27

clock-img

valči

pencil-img

2344

Moja tašča je dvakrat dobila ricinusovo olje za spit in oba otroka pol rodila spontano s popadki.Te začne šraufat,hodiš na sekret,vmes se popadki pojavijo in ni rabla umetnih.Zadnjega je rodila dve uri od zaužitja ricinusa.Prvega(moj možek) pa brez ricinusa,ker se je samo začelo dva tedna prej.

Sva se glih zadnjič pogovarjale,da so včasih vsem pospešili tako porod in malokera je rabla umetne popadke.Le presredke so po redu rezaliuser posted image Je bilča vsakič prerezana in vsaka njena cimra...

Ko sem tretjo čakala,sem hotla to kupit,pa mi je odsvetovala,češ,boš še doma rodilauser posted image In bi res,če bi ricinus pila.Prvi popadek ob pol treh zjutraj,od doma sva šla ob štirih zjutaj,v bolnico prišla 8 centi odprta,rodila ob 6. zjutraj.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

05.12.2011, 17:27

clock-img

valči

pencil-img

2344

Pa javi,kako je bilo,me res zanima razplet.Pa srečno!user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem