writing-img

Rok trajanja plenic

clock-img

20.04.2005, 09:44

clock-img

leah

pencil-img

660

Zanima me kolio čas so zapakirane plenice še uporabne.Uporabljam Pampers Activ Fit midi,ki so super,a jih je očitno moja mala princeska že prerasla,imam jih pa še cel paket.Škoda pa se mi jih zdi dat stran,ker so kar drage.Ali je možno,da zdržijo še kake tri-štiri leta???

clock-img

20.04.2005, 10:22

clock-img

tina21

pencil-img

72

Sicer o roku trajanja nevem nic, bi ti pa samo predlagala, da jih prodas.Mislim, da kr dosti mamic uporablja te plenice in zagotovo se bo nasla katera, ki bi jih imela.

Lp,:) Tina

clock-img

20.04.2005, 10:22

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Po moje da, sicer pa jih s kakšno mamico menjaj.

clock-img

20.04.2005, 10:28

clock-img

babylove

pencil-img

2473

A da imajo plenice tudi rok trajanja? Jaz bi jih pa dala med nepokvarljivo blago, tako kot vložke, papirnate robčke, toaletni papir :zmeden:

clock-img

20.04.2005, 10:41

clock-img

leah

pencil-img

660

Ja babylove,saj imaš prav....super,torej bodo zdržale do naslednjega :duda:

clock-img

20.04.2005, 11:19

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Poglej na paket, je vedno napisan rok trajanja.
Aja-sem že večkrat opazila, da imajo plenice v akciji zelo kratek rok trajanja-bodite previdne.:hudicek:
LP,
Sibil

clock-img

20.04.2005, 11:40

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jap...mislim da je Skutica kupila pleničke na Mullerjevi razprodaji, ko so selili trgovino in je dobila take s potečenim rokom. Mali pa takoj vneto ritko.

Mislim, da je na pleničkah zapisan datum proizvodnje.

clock-img

20.04.2005, 12:16

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Na plenicah je datum proizvodnje, porabiti pa jih moraš v 3 letih - tako piše na Fixies plenicah.

clock-img

20.04.2005, 12:33

clock-img

lin

pencil-img

2504

Pojdi v trgovino in jih prosi če ti zamenjajo za večjo številko.Jaz sem tako nardila,sem rekla da so mi prijatli kupli za darilo,ma napačno številko,in so mi jih brez problema zamenjali-brez računa!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem