writing-img

Rolanje z buzzom

clock-img

16.04.2007, 14:26

clock-img

meri

pencil-img

72

Je že katera poskusila?Res me zanima,ker ga grem danes kupit,samo ne vem kako se obnese.

clock-img

16.04.2007, 14:54

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Jaz sem probala z Hauckovim vozičkom, pa je blo super.Sam more pa bit ravnina, ker nima zavore na ročaju.

clock-img

16.04.2007, 15:22

clock-img

Anonimen

Joj meni so pa vsi Quinny-ji grdi. Sori, res. Sem pa videla, da se rolajo z njimi. Bom tudi jaz probala s Hauckom, ampak bo treba pazit, ker nima zavore na ročaju (kot je že LUNA06 omenila).

Lp

clock-img

16.04.2007, 21:59

clock-img

zima07

pencil-img

869

Moja svakinja je z XL Comfortom full veliko rolala...baje, da je slo superuser posted image ...Mi bomo z enakim vozickom poskusili ta teden...

clock-img

16.04.2007, 22:48

clock-img

Dajanax

pencil-img

410

Se že kakšen teden pripravljam na to pustolovščino... Imam namreč buzza in seveda sem expert v rolanju. Ne vem pa zakaj bi rabila zavoro na ročici od vozeka??? Saj menda ne mislite zavirat z vozekom?? Mali se bo ustavil, mami bo pa čez letela???? Zavirajte z rolerji!

Skratka, upam da bo jutri manj vetrovno pa sprobam in poročam user posted image

clock-img

17.04.2007, 16:18

clock-img

SelmaC

pencil-img

228

Sorry, meni se zdi to ful nevarno. Pa sem tudi jaz kar vešča pa ne bi nikoli poskusila z nobenim vozičkom. Mi je prav grozno videt mamico na rolerjih in voziček. Mi prakticiramo oči na kolesi s tamalim in jaz zraven z rolerji.

clock-img

17.04.2007, 17:25

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mi čist normalno rolamo z Buzzom user posted image  

men se rolanje z vozičkom ne zdi nič bolj ne varno ali nevarno kot kolesarjenje z otročkom user posted image

clock-img

17.04.2007, 21:29

clock-img

meri

pencil-img

72

Kaj ne meče sprednje kole sem pa tja?Ga ne trese med rolanjem?

clock-img

17.04.2007, 21:32

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

ne, itak pa je z otrokom kar fajn težek (lani sem komot rolala s tamalo, letos pa ima že 12 kg in je kar fajn napor, sm se prav namatrala user posted image )

pa še to... z vozičkom ne moreš tolk hitro šibat kot brez, sem moja 2 komaj dohajala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem