cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rumenjak

clock-img

01.07.2005, 14:35

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Mene pa zanima kdaj ste jim prvič dale trdo kuhan rumenjak? Meni so svetovali, da od sedmega meseca, pa maximum dvakrat tedensko. A to drži?

clock-img

01.07.2005, 14:47

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Meni je pediatrinja svetovala od sedmega meseca naprej-najprej četrtinko rumenjaka, naslednji teden polovico, še naslednji tri četrtine, potem pa že celega. Mu ga pa res ne dajem večkrat kot enkrat na teden.

clock-img

01.07.2005, 15:06

clock-img

leah

pencil-img

660

ravno danes sva bili v posvetovalnici,pa je rekla,da od enega leta dalje,po novih metodah!Zihr je zihr!

clock-img

01.07.2005, 20:01

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

v Paparici je pisalo pri 6m, takrat se ji začela dajati, četrtinko na teden, po nekaj tednih pa sem prešla na polovico na teden.

clock-img

01.07.2005, 21:03

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst sem ji jajce prvič dala po 1 letu!!

clock-img

01.07.2005, 21:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz mu ga še sploh nisem dala, saj je dovolj drugega za jest, pa tudi spomnila se nisem. Po pravici povedano je zraven tudi malo lenobe, ker se mi ne da ukvrajat samo z rumenjakom:ups:, bo pač čez kak mesec dobil celo jajce.

clock-img

01.07.2005, 21:41

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Meni je zadnjič alergiologinja? rekla, da naj mu dam rumenjak, ker ima zelo veliko nevemžekaterega vitamina. Dodala sem mu ga v juhico.
lp;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem