cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

SKOKEC

clock-img

14.09.2006, 13:22

clock-img

lenika

pencil-img

6143

V Babycentru imajo akcijo skokca (to je tisto, kar se pritrdi na podboj vrat in otroček notri skače. Ker je res ugoden, ga bom verjetno kupila, še prej pa vas sprašujem za uporabnost le tega. Zanima me tudi, če je primeren za otrokov pravilni razvoj in če ja, kdaj ste ga začeli uporabljat?

clock-img

14.09.2006, 13:36

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Adam je rad skakal. Mislim, da je bilo najbolj aktualno okrog 7. meseca.

clock-img

14.09.2006, 13:39

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Kdaj si ga pa prvič dala notri?

clock-img

14.09.2006, 13:53

clock-img

petra81

pencil-img

733

Ursa_p ga ima, vprašaj jo!!!
Upam, da ne zameri, ker jo omenja, po moje bo rada pomagala z nasveti!user posted image

Pozdravčki

clock-img

14.09.2006, 13:56

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Rojen je 26. 7., skokca pa je prinesel Božiček - torej je bil star 5 mesecev. na začetku je samo sedel in se gugal, šele kasneje je skapiral skakanje. Preden ga kupiš edino preveri, če imaš primerne okvire od vrat, da ga boš lahko namestila.

clock-img

14.09.2006, 14:07

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja tam piše, da paše ne vse okvire vrat.

clock-img

14.09.2006, 14:15

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Hvala za odgovore, sem ga pravkar naročila preko spleta, je v akciji in tako stane 6999 SIT. user posted image  Upam, da se bomo naskakali.

clock-img

14.09.2006, 15:48

clock-img

pomarančas

pencil-img

90

Do koliko kg se pa lahko uporablja ta skokec? Jaz sem tudi ravno reklamo od Baby centra gledala in razmišljam, da bi ga naročila.

clock-img

14.09.2006, 15:52

clock-img

Anonimen

Do cca 12 kg

clock-img

15.09.2006, 16:17

clock-img

sun123

pencil-img

85

Lenika kateri skokec pa je v akciji? Mi smo ga ravno danes pospravili, ker ga je prerasel in mu že en mesec ni več zanimiv. On sedaj veselo puza in stoji, v skokcu pa je bil preveč omejen.  je pa prav prišel tam okrog 5 meseca vsak dan za ene 15 minut.   Je bil izredno zadovoljen notri, meni je pa tudi prav prišel, če sem morala kaj nujno nardit. Če je kaj vplival na razvoj, mislim da samo pozitivno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem