writing-img

SMRDEČ URIN IN MOČNO POVEČANI LEVKOCITI

clock-img

13.08.2009, 14:05

clock-img

speli

pencil-img

164

Pozdravljene!

S hčero, ki je stara 19 mesecev, sva bili pri zdravniku. Imela je smrdeč urin. Dali sva urin v laboratorij in izvidi so pokazali, da ima močno povečane levkocite. Zdravnica je rekla, da naj še enkrat oddava urin in pokličeva jutri za izvide. Jutri naj bi se odločila za vrsto zdravljena.

Ali je imela od vas kakšne podobne težave? Ne morem se umirit, zaradi tako močno povečanih levkocitov.

Hvala že vnaprej za kakršnokoli informacijo in ostanite zdravi.

clock-img

13.08.2009, 14:21

clock-img

janapan

pencil-img

823

mogoče uroinfekt....če je to ni nič kaj posebnega...dobi antibiotike...moja je sicer pristala 10 dni v bolnici ampak ponavadi gre mimo brez tega.....

clock-img

13.08.2009, 14:32

clock-img

speli

pencil-img

164

Ali je možen uroinfekt, če nima nič vročine?

clock-img

13.08.2009, 15:04

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

verjetno je res uroinfekt, zakaj ti pa ne dajo antibiotikov?

clock-img

13.08.2009, 15:43

clock-img

janapan

pencil-img

823

ja  je možen...moja nečakinja je imela uroinfekt, brez vročine, ugotovili so slučajno na rutinskem pregledu. Dobila je antibiotik, sicer je tak uroinfekt netipičen, in so jo dali po na ene dodatne preiskave (al je kakšen refluks) pa niso ugotovili nič posebnega tudi opnovilo se ji zaenkrat še ni (od tega je več kot leto dni)

clock-img

14.08.2009, 15:21

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Naš isto ni imel vročine, pa je imel uroinfekt (samo pri nas niso vedeli ali je infekt za kožico, ali v urinu in je bil 4 dni v bolnici)...ga je pa ful bolelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem