writing-img

SPALNA VREČA

clock-img

13.09.2008, 19:57

clock-img

damjanaf

pencil-img

35

Kdaj dati  otroka v spalno vrečo oz. če sploh? Ali bo vreča "pomagala", da se z njo ne bo mogel preveč obračati?

clock-img

13.09.2008, 20:02

clock-img

vcugmas2

pencil-img

145

Naš malček je v spalni vreči že dober mesec. Priporočljiva je predvsem v hladnejših dneh, kajti dojenčka ne moreš pokriti z dekico, ker jo takoj zbrca z sebe. No vsaj naš.

clock-img

13.09.2008, 20:11

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Moja je stara 6 m in sem jo ravno včeraj dala v spalno vrečo, ker se je premetavala, odkrivala.....

clock-img

13.09.2008, 20:23

clock-img

hijenca

pencil-img

4217

Mi imamo čmrleka v spalni vreči od drugega meseca dalje. Je bil tako aktiven in se je zmeraj odkril, ko mu je bilo hladno pa je jokal. Danes sem ga dala v malenkost debelejšo spalno vrečo,  ker je malo hladneje.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

clock-img

13.09.2008, 20:33

clock-img

tamala_82

pencil-img

254

Pr nas se pa spalna vreča ne obnese, ker se čist zaveže not user posted image se tako prevrača, kotalinka po pojstlci,  da je bogi revež čist zavezan na konc ... ne vem, kako bomo, ko bo hladnej user posted image user posted image kakšen "recept"? 

clock-img

13.09.2008, 22:02

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Tudi naš Jan je od 4. meseca v spalni vreči (zdaj jih ima 9), ker ni šans da je pokrit vse zmeče s sebe. Čez poletje je ni imel, zdaj ko pa prihajajo hladni dnevi bo zopet v njej. Pa tudi jaz boljši spim, ker vem da mu je toplo in da je pokrit.

clock-img

14.09.2008, 18:34

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Našo damo v vrečo le za v voziček - za na sprehod v takih dneh, kot je današnji. Ker je za zimsko "termo" vrečo (ki smo jo dobili z vozičkom) še pretoplo.

V postelji jo s kovtrčkom pokrijem, ker se pa tudi včasih odkrije, jo imam pa v frotirastem spalnem pajacu, ki je malo toplejši (pozimi bo pa v plišu).

Ker imamo vedno v stanovanju 20-22 stopinj, je ne oblačim ali pokrivam pretirano.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem