writing-img

SPERMA- KAKŠNA?

clock-img

04.03.2006, 22:43

clock-img

Anonimen

z mojim dragim se že nekaj časa trudiva za user posted image  in ker nama ne uspe, me iz dneva v dan muči več vprašanj. mogoče bo to vprašanje izpadlo kot glupouser posted image , ampak zanima me, kakšna je sperma vaših partnerjev nekaj minut zatem, ko jo izbrizga?

hvala za odgovore, pa vsem upajočim čimprejšnje user posted image user posted image !!!

clock-img

05.03.2006, 12:30

clock-img

čoko

pencil-img

16

živjo...
mislm da je v določeni meri user posted image user posted image  odvisno tudi od tega kako zelo si želiš, oz.od psihe!namreč če stalno misliš na to,tudi medtem ko user posted image ,pravijo da ni dobro.pusti času čas in ne misli na to kako močno si želišuser posted image ....tudi jaz se že več mesecev trudim da bi user posted image in včeraj sem imela to možnost.priznam,zelo si želim user posted image  vendar je bolje da se s tem ne obremenjujemo preveč...
kakšna zgleda sperma?hmmm,ne znam ti povedati,ker večinoma pride vame tko da...taka belkasto prozorna,vlečljiva tekočinauser posted image  sorry ne znam drugače opisatuser posted image
upam da sem ti kako pomagala!
želim si da bi ti čimprej uspelouser posted image -VELIKO SREČE in potrpljenjauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem