cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

SPET KAKANJE

clock-img

03.04.2005, 22:34

clock-img

Ani 2

pencil-img

202

Pozdravljeni!

Ja, tudi mi imamo probleme z kakanjem,naš mali Maj ni kakal že 5dni,star bo kmalu 2meseca in ga dojim,vendar mu občasno dajem dodatek Novolac1.Odkar mu to dajem se mu je vse pobrkalo.Danes sem mu dala sladkane kamilice pa nič :((,tako se mi smili.
Kaj lahko še probam?Mogoče enako kot pri nedojenih?

Ani

clock-img

03.04.2005, 22:35

clock-img

total

pencil-img

4453

Mogoče zamenjat mleko:zmeden:

clock-img

03.04.2005, 22:39

clock-img

Anonimen

Ja, kar poglej pod spodnjo temo za nedojene. Vse enako lahko poskusiš tudi pri svojem :duda:.

Bogi tile naši otročki.:(:(:(:(

clock-img

03.04.2005, 22:49

clock-img

Anonimen

Zamenjaj adaptirano mleko (glej spodnjo temo)!

clock-img

03.04.2005, 23:07

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Hojla,

naša Taja ni kakala 9 dni, pa sem šla k zdravniku. Ta mi je povedal, da je vse ok, dokler ima otrok vetrove in mehak trebušček. Šele v primeru trdega trebuščka je treba takoj na kontrolo, drugače pa ni nič hujšega, če so pleničke mokre od lulanja. Pač več zadrži v sebi, porabi za rast.

Smo pa kakali na 12-14 dni, sem si mogla na koledar zapisovat, od ceplenja naprej, pa kaka spet vsak dan, včasih tudi 2x. Nam pa niso pomagale ne kamilice, ne draženje z termometrom.

P.S. prej je ni nič zvijal, zdej pa, kot da bi imela spet krče :zmeden2:

clock-img

04.04.2005, 09:45

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Po moje če ga dojiš poleg dodatka ni nič narobe, problem je če je zaprt. A težko kaka. Počaki še kakšen dan dva pa boš vidla, drugače pa svečke pridejo upoštev. No jaz bi še počakala, naša ni kakala tud 10 dni, pa sem ji poleg dodatka dajala novolac ampak problem je bil ker ko je kakala je ful jokala, je bil kakec čist trd:zmeden2:

clock-img

04.04.2005, 21:28

clock-img

Ani 2

pencil-img

202

Ojla!

No hvala bogu je danes šel na blato in bilo je prave barve-zlato rumene.Moram pa povedt,da je to ratalo z sladkanimi kamilicami in s palčko za uhice in kremico-sem pač probala ker sem prebrala da tako delate,nam je pomagalo.

Lepo se imejte in čim manj takšnih problemčkov-z kakanjem seveda :)-.

Ani

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem