cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

STRAH-uhajanje urina po porodu

clock-img

22.11.2008, 19:45

clock-img

smeskoplesko

pencil-img

2

puce haj!!!

povejte mi prosim svoje izkusnje ce ste imele tezave z uhajanjem urina po porodu in kako ste to odpravile oz.ali se je porihtalo???

hvala za vse vase odgovore!

clock-img

22.11.2008, 19:54

clock-img

Ryssa

pencil-img

1026

Meni ni nič uhajalo.user posted image

clock-img

22.11.2008, 19:59

clock-img

tažana

pencil-img

1601

ah ja. keglove vaje je potrebno delat user posted image . Stiskat mišice medeničnega dna. Občutek je tak kot da med lulanjem prekineš. vaje stopnuješ tako da poizkušaš čim dalj časa obdržat napeto mišico. user posted image  In to ponavljat vsepovsod kadar se spomniš - meni to ne gre ker mi je zelooo neprijeten občutek. imam pa tudi občasno te težave.

Ampak kakor se spomnim sem s tem imela težave že v 8 razredu, ampak nisem vedela zakaj gre!?

Torej vaje, vaje, vaje... in veliko vztrajnosti

clock-img

22.11.2008, 21:34

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz nisem imela teh težav.

clock-img

22.11.2008, 21:43

clock-img

Anonimen

dva dni po porodu nisem nič čutla dol...tko da je blo tudi zadrževanje urina poseben podvig...ampak se je uredilo, da bi blo trajno, to pa neuser posted image

clock-img

23.11.2008, 00:05

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Jaz po dveh porodih, in po pridelanih 20 kg, imam težave.
Ugotavljam, da če me fajn zebe, težko zadržim. Ne smem skakati s kolebnico, ker mi uhaja, če delam trebušnjake mi uhaja, če se res fajn smejim moram kar malo pazit.
Ne vem, kako bi morala delati vaje pravilno da bi bil efekt, oz. ali mi bodo vaje sploh pomagale. Na DR se še nisem obrnila.
Res pa sem bila med nosečnostjo malo lena, in nisem delala vaj oz premalokrat sem jih.

clock-img

23.11.2008, 17:10

clock-img

loveforever

pencil-img

554

med nosečnostjo sploh nisem vedela da moram te vaje delat, in jih nisem, po porodu pa kdaj pa kdaj, in imam kr težave, že ko slišim da voda teče!!. sicer pša je to pri ženskah nasplošno problem tudi pri tistih ki nikdar niso rodile, o tem je bilo veliko pisanega, da se mnogo žensk spopada s tem problemom. nimaš kaj dnevni vložki ti ne uidejo če se ti bo to dogajalo!!

clock-img

23.11.2008, 20:53

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Lahko si omisliš tudi vaginalne kroglice. Te malo prisili, da res stiskaš mišice, ker na te vaje ponavadi pozabljamo ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

24.11.2008, 12:42

clock-img

Anonimen

Jaz del keglove vaje že odkar pomnim, sploh sem jih delala v nosečnostih in po njima, ampak meni včasih uide par kapljic, kadar kihnem. Se moram res skoncentrirat in stisnit, preden kihnem. Zoprna reč, in najbrž se ne misli nič izboljšat.

clock-img

24.11.2008, 23:47

clock-img

Leiah

pencil-img

217

Nisem nikoli delala keglovih vaj, ne med nosecnostjo in tudi po porodu ne in nimam nobenih tezav z uhajanjem urina.
Mislim da se to ne pojavi pri vsaki. No vaje ti pa vsekakor ne bodo skodile, tako da jih preventivno lahko vseeno delas.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem