writing-img

S testi raje počakajte

clock-img

28.06.2005, 16:01

clock-img

klavdijam

pencil-img

78

Pozdravljene!

Opažam, da je veliko debat na temo pravočasnosti in "hitrosti" testov :modri::roza:.

Iz lastnih izkušenj vam povem, da mi je pri obeh nosečnostih (zdaj sem tudi :racka: mesec in pol :) pokazal šele po enem tednu zaostanka:hudicek:, znaki pa so bili kot, da že imam menstruacijo...
Lahko si samo mislite koliko testov sem preizkusila in koliko razočaranj in upanj je za menoj. Da ne govorim o 100 x obiskih wc-ja in podobni heci.
Predlagam malce strpnosti in še pravočasno boste izvedele za srečen dogodek. Upam, da bo čimprej ta srečen dogodek za vas!!!!!:metulj:

clock-img

28.06.2005, 16:04

clock-img

klavdijam

pencil-img

78

Samo še tole; mini baby check je pokazal prvi, nato romed in šele na zadnje clear blue ( nekje po 10 dneh zaostanka9.
VSO SREČO IN PRELEPO POLETJE VAM ŽELIM!:metulj::metulj:

clock-img

28.06.2005, 16:07

clock-img

cica

pencil-img

141

:zmeden2: Jaz bom zapravila celo premoženje za te teste.... Še dobro da je BC cenejši, potem pa še O testi ...Joj,Joj!:zmeden2:
Se bom držala tvojega navodila!
TI SI ENA VELIKA,VELIKA SREČKA!!!!:bravo::bravo::bravo:

clock-img

28.06.2005, 17:09

clock-img

gojska

pencil-img

1128

Hvala bogu, da je še kje kakšna pametna.
Nas, ki vse nestrpno čakamo, je pamet zapustila.

Jaz si vedno rečem po dnevu zaostanka, bom stestirala,da vsaj vem pri čem sem. In POTEM NI NIČ PA SEM spet v istem sranju, Kaj če je prezgodaj in če je test sploh zanesljiv??
Dokler se mi ne ulije:((
čao goja

clock-img

28.06.2005, 17:11

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Otroča čakam že od oktobra in od takrat sem ponucala le dva testa. Pa še ta oba po izostanku. Marija še ta dva sta bla čist odveč. Zdej v predalu nimam nobenga in ga tud ne bom več kupila. Nima smisla in škoda denarja..

clock-img

28.06.2005, 17:15

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Jaz se tud ne bom več sekirala, kot je rekla goja:pokaže, da nisi, pa še kar ne verjameš in je isti drek.

Doma pa tud nobenga nimam. Hura zame :bravo:

LP

clock-img

29.06.2005, 08:02

clock-img

girly

pencil-img

951

jst tud ne kupujem več testov, nimam jih doma in tko bo tud ostalo! :bravo: zame in za vse nas, ki nas je srečala pamet...:)-

clock-img

29.06.2005, 08:36

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Jest sem imela samo eno lekcijo s testom in takrat sem si rekla NIKOLI VEČ,zamujala (po klomifenu) mi je 3 dni in potem celo noč nisem spala,ker sem se odločila da zjutraj naredim test.Kakšne sanje in psihe so se men pletle po glavi tisto noč.Full sem bla že vesela,ker sem bla 100% ziher da sem že :nosecka:,potem pa taaaaaaaaakoooooo razočaranje,da sem se na poti do službe v avtu fuuuuull :((:((:((.

Zato nikoli več nobenga testa,se rajš pršparam,kot pa da bi mi blo spet kdaj tako hudo.

clock-img

29.06.2005, 09:03

clock-img

cica

pencil-img

141

Tudi mene je klomifen nafarbal. Pa so zaostanki vsak mesec jemanja klomifena? :(

clock-img

29.06.2005, 09:17

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ni nujno.Jest sem ga jedla 3 mesece.1.mes.je zamujala 3 dni,2.mes.1 dan,3.mes.pa je prišla čisto normalno.

clock-img

29.06.2005, 09:25

clock-img

Anonimen

Jaz sem do zdaj delala test le dvakrat, obakrat ClearBlue, trudiva se pa ze od lanskega maja. Zdaj ga ne nameravam kupiti vse do dokler mi :hudicek: konkretno zaostane.

:miska::miska::miska:

clock-img

29.06.2005, 09:27

clock-img

cica

pencil-img

141

Andrejka, koliko časa se trudiš? Jaz sem ravno danes dobila :hudicek:, pa še vse me boli. :((:((:((Ali klomifen tudi ovulacijo prestavi, verjetno da, kaj?

clock-img

29.06.2005, 11:26

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Ojla,

jaz se trudim od lanskega junija, teste sem delala na začetku, od oktobra pa nobenega več... razočaranje je neprimerno večje, če zagledaš eno črtico, kot pa če dobiš M:hudicek:.
jaz vem, da nisem noseča po BT, ker mi začne padat ene tri dni pred :hudicek:M, 1 dan prej pa se spusti na najnižji nivo (36,0 pri meni).
Poceni in zanesljivo.

LP M:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem