cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Samoplačniški ginek.pregled

clock-img

20.02.2008, 17:23

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Sem iz okolice Krškega in me zelo zanima, kam bi lahko najbližje šla na pregled? Ginekologinja mi je odkrila pregrado, med tem časom sem zanosila in imela splav v 6. tednu. Ni pa nič povedala glede velikosti. Sedaj se pa ne morejo dogovoriti glede termina. Mene pa zelo zanima velikost, ali je to sploh bil vzrok splava ali ne. S fantom bi bila rada čim prej na jasnem, ker res ne vem nič, na čem sem. A mi lahko kira PROSIM napiše kje opravljajo takšne preglede in koliko to stane??? Hvala!!

clock-img

20.02.2008, 18:50

clock-img

lindy

pencil-img

937

Jest sem tud mela splav v 6 tednu in mi je g. potem odkrila pregrado, pa tud nisem vedla kolk je bla velika, pa sem šla lepo na operacijo(čist nič hudga) in je potem spet takoj ratalo nama zanosit, zato se mi zdi, da ni tolk pomembna velikost, rajši pejt čimprej operirat potem pa veselo na delo!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

20.02.2008, 18:51

clock-img

Anonimen

Vsak G ti bo naredil samoplačniško.Mislim da cene niso enake,tako da je boljše da pokličeš okrog

clock-img

20.02.2008, 19:23

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Lindy, a bi si lahko me malo izkušnje izmenjale? Lahko prek maila, če hočeš, ok?

clock-img

20.02.2008, 23:16

clock-img

lindy

pencil-img

937

Ja seveda, evo moj email lindy5545@gmail.com

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

21.02.2008, 11:29

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Zelo velik strokovnjak na tem področju je prof. dr. Tomaž Tomaževič iz GK LJ. Če že greš na samoplačniški pregled, ti najbolj piporočam njega. Mene je tudi uspešno operiral. Ali pa prosi za napotnico za GK LJ in zahtevaj njega. Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem