cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sedež za kopanje!

clock-img

17.12.2004, 11:41

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ojla,
mene pa zanima, ali ima katera sedež za kopanje- flipper in kako se obnese. Namen ga imam kupiti (če bom dobila rabljenega, bom še bolj vesela), ker moja :duda: ful uživa v kopanju in je zato vse naokrig mokro, ker tako brca in maha z rokami ( tako bi jo pa dala v veliko banjo in naj potem uživa in škrofi naokoli). Pa do kdaj se uporablja ta sedež oz.koliko je velik?

lp

clock-img

17.12.2004, 12:11

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Aja, kolk časa se uporablja pa ne vem - verjetno tolko časa dokler otroka lohk že not spraviš :zmeden2: . LP

clock-img

17.12.2004, 12:31

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

mi ga imamo in naš:duda:prav uživa v njem star je 10 mes.pa ga še vedno uporabljamo
lp.:miska:

clock-img

17.12.2004, 13:17

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

ojla, Ninaš, res še vedno rabim ta stolček, toda ne morem ti pisati privat, ker nisi registrirana. :zmeden2:

lp

clock-img

17.12.2004, 13:19

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

ups, saj malce nižje pa si registrirana ! :ups:

ti že privat pišem

clock-img

18.12.2004, 00:01

clock-img

mirka

pencil-img

295

mi ga imamo in smo zelo zadovoljni z njim.
Naša Ana rada sedi noter, lovi igračke okoli sebe(na slikah se fajn vidi), čofota in brca z nogicama, --mislim nasploh uživa. Nikoli ji ni dost,kadarkoli jo vzamem ven najprej malo joka pol je pa dobr. Ampak jo pustim v vodi kar dosti časa(15-20,min).

:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem