writing-img

Sedem mesecev...

clock-img

09.12.2010, 11:52

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Moj user posted image je bil zdj satr 7 mesecev in odkar smo meli tretje cepljenje, dva dni je mel vročino, zdj je ok, zelo težko zvečer sam zaspi, prej s tem nisem mela težav, je lepo zaspal, celo noč v posteljici, pa se mi zdi, da se veliko joka, skoz morš bit poleg njega, čim grem stran, da me ne vidi, se spusti v jok, sem pa brala, da majo zdj neko fazo, ko dobijo strah, da jih boš zapustil... s tem se tolažim, je to res?

clock-img

09.12.2010, 12:24

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Moj je imel to fazo pri 4m.

clock-img

09.12.2010, 12:42

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Vedno, ko je zbolel, ko je šel kak zobek ven, je bil bolj cmerav in cartavi in zelooooo mamin. Torej vsake kvatre gremo skozi to fazo in še bomouser posted image

To fazo, kot pa ti govoriš, da bi se bal, da ga zapustim, pa ni imel.

Pa vedet moraš, da otrok ti ne bo nikoli spal vse dni v letu enako, pride obdobje, ko te bo preizkušal, da bi pa on to mal drugače, da mu nekaj ne paše, da ga je strah, kaj boli, moti... Tak, da to kar opisuješ je nekaj čist normalnega

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 9.12.2010 12:47:33 >

clock-img

09.12.2010, 13:42

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ja, sej vem, sam zdj je to nekak bolj izrazito, prov vidim, da bi se skoz cartal, pa nosil, pa ko grem v kuhinjo, da me ne vidi več, pa v jok...hehe...

clock-img

09.12.2010, 14:37

clock-img

janapan

pencil-img

823

Ne sekiraj se, vse je sam obdobje....naša je mela tko od 5 meseca do 6,5 meseca....je blo prou grozno, prej je spala brez problema celo noč, pol je prebolela 6 bolezen in se je začelo, zvečer jok, ponoči zbujanje najhuje je bilo tudi na 1 uro....no in je kar trajalo več kot mesec dni...pol pa se je normaliziralo, zdej zopet spi bp.

clock-img

09.12.2010, 20:33

clock-img

biga

pencil-img

838

No, pri nas cepljenje nič ne vpliva, moja hči, danes je dopolnila 9 mesecev, se tudi že kak mesec joka takoj, ko izginem iz njenega vidnega polja. Sploh ko jo dam v prenosno posteljico, ki jo imam v kuhinji, ko kaj delam, je hudo, ona ne bi bila notri. Zadnje dni se tudi želi bolj crkljati, no že itak je bolj take sorte, ker se tudi edino z dojenjem uspava in tudi ponoči se zbuja od trikrat do x-krat in zaspi nazaj le na dojki. Sem pa nekje prebrala, da dojenček okoli 8. meseca začne jokati za mamico, če vidi, da je ni poleg. Kot nek strah, da je ločen od nje, ker se že bolj zaveda.

clock-img

10.12.2010, 09:23

clock-img

anajan

pencil-img

150

Vse normalno. Naklučje je, da se je to zgodilo po cepljenju.

Vsak dan je nekaj posebnega.

clock-img

10.12.2010, 11:28

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Sin je imel ta obdobja na vsake pol leta. Pri 6.mesecih, 1.letu...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem