writing-img

Selitev

clock-img

23.10.2007, 19:48

clock-img

Anonimen

Z bivšim partnerjem imava otroka. Ker se bom v kratkem selila 60 km izven kraja, kjer živim sedaj z otrokom in kjer je tudi vrtec, ali moram toliko prej napovedati na CSD selitev ali  potem, ko bom že preseljena?

clock-img

23.10.2007, 20:03

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

nevem če na CSD sploh rabijo to informacijo da si se ti preselila,pomoje javiš šele takrat ko spremeniš stalno prebivališče user posted image uradno sicer!

clock-img

23.10.2007, 21:51

clock-img

Gina

pencil-img

12402

CSD ne potrebuje teh informacij, pač pa moraš, v primeru, da boš otroka obdržala v vrtcu v sedanjem kraju bivanja, dati prošnjo na novo občino, za znižano plačilo vrtca. Lahko v bistvu ena občina pošlje drugi, včasih so tako prijazni, vsaj pri nas so bili, ko smo se selili.

clock-img

23.10.2007, 22:38

clock-img

Anonimen

Me je kr mal streslo.. user posted image user posted image   ko sem vidu naslov Selitev user posted image

clock-img

23.10.2007, 22:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Me je kr mal streslo.. user posted image user posted image   ko sem vidu naslov Selitev user posted image

A dej Tjazy ne pihi take no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če nimaš kaj pametnega ženskici za svetovat pol ne matraj tipkovnice user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.10.2007, 22:57

clock-img

Anonimen

Men sploh ni jasno.. kaj sprasuje.. user posted image

clock-img

23.10.2007, 22:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ali moram toliko prej napovedati na CSD selitev ali  potem, ko bom že preseljena?

...tole..

clock-img

23.10.2007, 23:02

clock-img

Anonimen

Ja vidim da tole... user posted image  samo zakaj sploh CSDju govort da se selis? V cem je fora?

clock-img

23.10.2007, 23:04

clock-img

Anonimen

Hja..mogoče ker je mama samohranilka in prejema denarno pomoč??..nevem user posted image

clock-img

24.10.2007, 07:26

clock-img

Anonimen

Ja vidim da tole... user posted image  samo zakaj sploh CSDju govort da se selis? V cem je fora?

Da očitno ne ve kako pa kaj se v primeru selitve postopa, pa je čist nedolžno vprašala.

clock-img

24.10.2007, 08:11

clock-img

Anonimen

Če nimaš kaj svetovati, potem bodi raje tiho....

clock-img

24.10.2007, 09:51

clock-img

Anonimen

BOM! Hvala za nasvet.. user posted image user posted image  (sori)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem