IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi
Rubin, midva imava AS in ga tudi pridno uprabljava in prisluškujeva naši pikici, kupila sem gel v lekarni, tazga k ga majo G. in je ful u redu, pa še poceni je bil 2.50 eur Ultra gel 300 ml, gel za ultrazvočno diagnostiko, proizvajalec Jadran, Galenski laboratorij d.d.)
Hvala Sarchi za to. Ja me je zanimalo, če se dobi za kupit. Jaz AS še čakam, da ga dobim, predvidoma ta teden, gel pa si bom šla že danes kupit.
Tanik, ne se sekirat zaradi gibov, sploh v prvi nosečnosti se ponavadi gibi čutijo kasneje, tja do 24 tedna je čist o.k., no takrat pa imaš že sigurno MF. Je pa res, da so eni otroci bolj nežni in se prav po baletno premikajo, eni pa pravi fusbalerji

.
Jaz imam že kar trebuh, vendar je odvisno od tega kako se oblečem. Sem komaj danes povedala v vrtcu, pa so rekli, da niso nič opazili

. Sej če bi imela samo kakšno tesno majčko gor, bi se fajn videlo. Je pa fajn mali trebušček, tudi kasneje, ker si veliko bolj okreten, kot z velikim. Ampak žal to ni v naši moči, da bi lahko izbirali.
Sontschica, oh to pa ni fajn. Pa za MF pa ja rabi veliko časa, da vse premeri in pogleda

Sicer pa tudi pri meni se v prvi nosečnosti ni vedel spol, ker je bila v takšni legi. Sva šla potem v SG na 3D, tam pa nama je takoj razkrila kaj ima med nogicami

. Sicer pa je glavo da je vse v najlepšem redu

. A vam za spino bifido posebej pove, ali morate vprašat? Jaz sem v prvo vprašala.
Jasmina in Tadej, ja kakšno g. pa imaš? Res, da je to pregled nosečnice, ampak če še eden tam zadaj stoji, pa ja nobenega ne moti. Je pa res, da je v svoji ambulanti svoj šef. Moja g. edino pri vaginalnem uz, ne dovoli, da je kdo zraven, za kasneje je pa ne moti, zato sta bila tudi na dveh uz zraven moja dva srčka. Škoda no, da ne bo mogel videti svojega otroka, je eno posebno doživetje, da ga vidiš že pred rojstvom, da pa greš na privat uz, pa kar stane. No, midva sva v prvo šla in nama je rekla, da se najbolje vidi do 25 tedna, ker do takrat je še cel otročiček na ekranu, potem pa je že prevelik.
Zdaj pa šibam, me čakajo opravki. Lep dan s soncem obsijan, vam želim.