writing-img

Sesalec za nosek

clock-img

01.10.2008, 15:20

clock-img

smeska

pencil-img

73

Živjo!

Mene pa zanima če ima katera kakšno mnenje o sesalcu za nos (električen ali na baterije) Nekaj je trenutno celo v akciji v Baby Cen. pa me zanima ali je to ok? Oziroma kakšna je primerjava z ročnim sesalcem ko imaš cevko in vlečeš vase zrak....

Hvala

Vsaka mama je najboljša mama za svojega otroka.

clock-img

01.10.2008, 15:41

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

imamo tistega na sesalec in tistega za na usta in se mi zdi pač slednji boljši, še posebej sredi noči, ko bi zaradi hrupa koga še kap user posted image  ven gre vse oz. dovolj, če te to zanima.

clock-img

01.10.2008, 17:00

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Imamo oba, baby vac s emi zdi veliko boljsi, ker lahko dalj casa sesas in enakomerno, na usta ti kmalu zmanjka moči. Vsaj meni se je včasih kar v glavi zvrtelo.
Je pa res da ponoči nikoli ne vlečem ven sesalca, da ne zbudim starejšega otroka. Če je ponoči kriza, mu čistim z fiziološko.

clock-img

01.10.2008, 20:11

clock-img

marita

pencil-img

542

jaz trenutno ravno zadnje noči s sesalecem ropotam, pa zaenkrat nisem še nobenga zbudla, očitno vsi trdno spijo. He, he, he.

clock-img

01.10.2008, 20:29

clock-img

tejkag

pencil-img

455

Mi imamo tistega, ki je zdaj v akciji (Diafit) pa je kar o.k.. Sicer se ga naša boji kot user posted image , ker je  glasen.Smrkelj pa posesa vredu.

pa bomo imeli še enega :-)

clock-img

01.10.2008, 20:41

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

Mi imamo tistega, ki je zdaj v akciji (Diafit) pa je kar o.k.. Sicer se ga naša boji kot user posted image , ker je  glasen.Smrkelj pa posesa vredu.

Jaz ga imam tudi, pa sem danes vseeno naročila še Baby vacuser posted image . Če bi bilo kontra bi se težje odločila. 15€ pa mi ni ravno škoda reskirat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem