IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ker me je vse skupaj močno prizadelo.
To je bilo zato, ker si pricakovala.. kar pomeni egocentricnost...
Sem pač taka oseba da dam na družino zelo veliko in na odnose v njej še več. Torej se maksimalno potrudim, da izrazim spoštovanje do svojih najbližjih če je to le mogoče.
Biti jezen, ker nekdo ne pride.. je eno najvecjih nespostovanj drugih ljudi. Torej ne das veliko na spostovanje.. ampak na svoj ponos.. svojo potrebo, svoje pricakovanje, da ti drugi sluzijo... Kao.. tega se pa res ne sme privosciti.. ampak vsak clovek ima svobodno izbiro, da si privosci, kar si zeli.. In ce das veliko na spostovanje se posebno do blizjih.. potem ti ni problem..
In ni res,. da das veliko na druzino.. ker ce bi ti to naredila ena bezna kolegica, ji ziher ne bi tko zamerila.. ker pa ti je to naredila sestra, si ji zamerila.. torej bolj spostujes bezne kolegice kot svojo sestro.. in to da das velik na druzino je samo kamuflaza tvojih ran.. Resi to!
Ne želela - potrebovala sem jo.
Kaj hujsega pa res ne bi mogla napisat.. Clovek ki nekoga potrebuje, je do njega vedno posedovalen, ljubosumen, sovrazen, suznjelastniski.. Resi to! Verjetno bo to kmalu tudi tvoj moz obcutil..
saj so bile reakcije od ostalih ljudi hudo zgražanje.
Zakaj so pomembni drugi?!
Ampak ne skrbi, malo se pocakaj.. saj bojo prisle tiste, ki se bojo strinjale s teboj.. in bos potem lazje zivela.. in ti ne bo treba nic delati na sebi.. samo v klub istomislecih se vclanis.. in mirno pancas dalje.