writing-img

Skodelice za puding

clock-img

24.03.2009, 20:40

clock-img

Anonimen

Ce ga kuhate doma...v kaksne skodelice ga daste? Kaj lusnega...?

clock-img

24.03.2009, 20:43

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

je čisto vseeno v kake skodelice, ker itak v naslednji sekundi, ko se ohladi izgine......user posted image

clock-img

24.03.2009, 20:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

je čisto vseeno v kake skodelice, ker itak v naslednji sekundi, ko se ohladi izgine......user posted image

posteno user posted image .

clock-img

24.03.2009, 20:57

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Jaz ga dam v skledice za kompot, ker jih pač imam, drugače pa bi jih dala kar v navadne skodelice, ker je pri nas isto kot pri Frejčiuser posted image

clock-img

24.03.2009, 20:58

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

V navadne, steklene, sklepam da so namenjene kompotu.

clock-img

24.03.2009, 22:14

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Pred parimi leti sem v Merkurju kupila take male plastične posodice s pokrovom. Spominjajo me na tiste, ki sem jih imela kot otrok za v peskovnik za potičke delatuser posted image . So pa prav fajn, saj lahko puding, ko se shladi in strdi, zvrneš na krožnik in mogoče tudi dodatno okrasiš ali preliješ še s čem... Pa fajn je tudi, ker se posodica lahko zapre in dam lahko puding v hladilnik. Čerpav največkrat ga dam kar v steklene pozarčke...takšne visoke za npr. ledeno kavo. Mi je tako fajn jest iz teh, pa po možnosti z žličko z dolgim ročajem.

clock-img

25.03.2009, 07:21

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

v šalčke za čaj, mi je vseeno kje je puding, samo da ga je veliiiiik

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni