cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Skrajšana porodniška

clock-img

02.10.2007, 20:27

clock-img

Brbs

pencil-img

608

Sredi porodniške sem se odločila, da jo skrajšam za določeno obdobje, takrat bo doma moj partner.
A ve katera, kako naj to uredim, katere obrazce in kje je potrebno izpolniti, ali lahko to predstavlja problem?

hvala

clock-img

02.10.2007, 22:25

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

Mislim, da tu ne bi smelo bit problema, sicer sama nisem bila na tem, sem se pa malo pozanimala na socijalni, kjer so mi povedali, da prideva tja in, da se to da takoj uredit. Najbolje, da greš na socialno

clock-img

02.10.2007, 23:28

clock-img

ona

pencil-img

3685

Greš na socialno in poveš,da bo ostanek porodniške mož izkoristi in ne bo problema,jaz sem to urejala ko sem bila 3 meseca na porodniški in sem naslednjih 9 mesecev predala na partnerja!
Ti bodo dali en kup papirjev za izpolnit,zato je najbolje,da imaš s sabo že moževe podatke(davčno,emšo,...),da kar tam uredišuser posted image

clock-img

03.10.2007, 09:13

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

no to sm jz že spraševala 1x..pa so mi govorili da tega ne morem naredit ker sem se že prej ko sm pole izpolnjevala tako odločila da bom pač koristila jz..

velja pa to za brezposlene osebe

vsaj tako je pri nas..pol pa ne vem tud če so me nategnil mi je vseeno..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem