writing-img

Skrbi me

clock-img

09.02.2005, 14:09

clock-img

cinci

pencil-img

403

Ja tamala se mi zdi da ful mal je,no sploh ne vem kolk poje k 5min pa je že kr dost..je pa res da men kr teče..pa spi tud kr ker ponavad je po pol urce danes je pa mal manj kot 2 uri. Zdj ne vem kako naj vem da dost poje:zmeden2: a če je plenica fejt polulana a naj se s tem potolažim al kako
a fejt kompliciram ane;) stara je pa 3 mesece

Cinci&Neja :rozica:

clock-img

09.02.2005, 14:22

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Bilo je rečeno,da če spi,je sita....Ja,da so pleničke mokre,pa kar bodi pozorna.

:muca:

clock-img

09.02.2005, 14:35

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Kok pa kej kaka? Drgač če je pridna pa spi pa lula naj bi bla načeloma sita, očitno takrat ko je ornk je :)

clock-img

09.02.2005, 16:11

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Pravijo, da če ima dojenček 6 polulanih in 1-2 pokakani plenici na dan, pa če je drugače normalno živahen kot vedno, dobi dovolj. Sicer jaz dojim že pol leta, ampak to dojenje mi bo ostalo večna neznanka.:zmeden: Bo treba pogruntati kakšne prozorne dojke z merico gor:)-:)-:)-:)-.

clock-img

09.02.2005, 16:28

clock-img

cinci

pencil-img

403

sonček ja kaka že
sam je še vedno sluzast kakec :ups: sej ne vem po moje sam jst mal kompliciram,sej 14 imamo pa posvetovalnico pa bomo vidl kako pa kej

Maxica:prozorne dojke z merico gor. :bravo::bravo::bravo:

clock-img

09.02.2005, 19:19

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Cinci, takrat jih začne zanimati svet okoli sebe... Moja zdaj pri 4m kar pozabi na dojko (med dojenjem) in veselo opazuje okolico (sploh če je kdo na obisku), po moje se v 3 min tudi ne naje, ampak očitno ji je dovolj.
Če te skrbi, jo pojdi stehtat, boš najbolje vedela. Pa preveri, da ima čist nosek - naša takrat hitro obupa nad vlečenjm;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem