writing-img

Skupina ENERGIJA - igranje na poroki

clock-img

26.02.2009, 17:12

clock-img

dasaz

pencil-img

1

No midva se bova v prihodnjem letu poročila in so nama v gostilni priporočali skupino Energija so rekli, da nimava kaj falit. Tudi od sodelavk v službi sem slišala da so dobri. Sva jih šla tudi poslušat in sva bila zelo zadovoljna s tem kar sva slišala in kako so animirali svate, da so se vsi zabavali. Me pa zanima, če jih je že katera od vas imela na svoji poroki in mi lahko pove še kaj več kako ste bile zadovoljne...

Daša

clock-img

02.03.2009, 14:49

clock-img

krmanja

pencil-img

2

Nama so igrali dve leti nazaj in naj povem, da je bilo super. Naredili so pravo zabavo in vsi so jih hvalili. Vse je štimalo, glasba, povezovanje, animacija... user posted image Priporočam in res nimaš kaj falit dasaz.

clock-img

12.03.2009, 10:44

clock-img

bojanal

pencil-img

1

Nama bodo igrali letos na poroki. user posted image Ko sva jih slišala sva bila full pozitivno presenečena in navdušena. Igrajo vse od zabavne do narodno zabavne, posebne želje tudi upoštevajo tako kot nama...:-) Ja, kaj naj rečem dobri so in dobro igrajo in pojejo. Seveda jih vzemi, slišala sta jih tako da brez skrbi.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem