writing-img

Slabost?

clock-img

07.12.2007, 14:39

clock-img

Mbee

pencil-img

348

Ali je bilo kateri slabo v zadnjem trimesečju, sama sem v 33 tednu nosečnosti in se mi dogaja da mi je pogosto slabo ter da bruham....predvsem ponoči se zbudim in mi srce močno bije ter mi je slabo....a je to zato ker otrok pritiska na želodec? Ali se je kateri zgodilo kaj podobnega?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

clock-img

07.12.2007, 14:46

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Meni na začetku nosečnosti ni bilo slabo. Je mi pa bilo proti koncu tako kot tebi user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

08.12.2007, 20:08

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Meni je slabo skozi celo nosecnost! user posted image  Vendar pa brez bruhanja.
Prvo polovico user posted image  sem imela obupne slabosti, potem so popustile, ampak se vracajo, odvisno od dneva, opazam pa da sedaj zadnji mesec je vedno huje. PDP cez 10dni!

clock-img

13.12.2007, 21:51

clock-img

petea

pencil-img

5336

Mbee, telo v zadnjih tednih zelo težko dela, tako da ni to nič presenetljivega.
Meni je tudi v 1. user posted image  v zadnjih tednih hitreje in močneje bilo srce, slabosti sicer nisem imela, se mi je pa zrušil imunski sistem, malo sem imela tudi težav z živčevjem. Pa so me pomirili, da je to vse posledica nosečnosti. Brez panike, še malo, pa bo minilo.

LP

clock-img

14.12.2007, 08:07

clock-img

urssyy

pencil-img

435

Ja tudi meni je slabo v zadnjem mesecu, prej pa nikoli. Menda je to od pritiska naših user posted image  na notranje organe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem