writing-img

Sladki domači kompoti

clock-img

10.01.2007, 13:26

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Ali jih dajete. Doma imam breskovega in višnjevega. So narejeni izključno s sladkorjem, brez konzervansov. Samo so sladki kot user posted image .
Ali naj en čas namakam v vodi in nato zmešam recimo z jabolkom?
Ali naj raje kupim zmrznjeno sadje?

Gremo veselo.

clock-img

10.01.2007, 13:52

clock-img

natalia

pencil-img

1423

jaz ji dam breskve, sok pa malo razredčim z vodo. ali pa ji vmešaj v kompot kaj nasprotnega, ki ni zelo sladko npr. mango, jabolko.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

10.01.2007, 14:54

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Js sm mojemu user posted image samo 1x dala malo višenj v skuto (sem jih prej odcedila), drugače pa mu sadja iz kompotov niti ne dajem. So res sladki...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

11.01.2007, 19:29

clock-img

domci

pencil-img

376

Jaz mu skuham kompotek iz jabolk in suhih sliv. Te vložene pa mu ne ponujam ker se mi zdijo full preveč sladki

clock-img

11.01.2007, 20:48

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Saj jaz tudi kuham iz jaboljk in dam suhe marelice in fige zraven, pa zrznjene domače slive imam. To pa je vse. Sem bla poleti taki BIMBO, da nisem domačega sadja in zelenjave dajala v zmrzovalnik. Sedaj bi lahko jedli več različnih kašic, pa sem tedaj mislila samo na dojenje.

Zmrznjeno zelenjavo in sadje kupljeno v trgovini pa je verjetno tak špricano, da je kar groza.

Gremo veselo.

clock-img

12.01.2007, 18:35

clock-img

katerina

pencil-img

156

jaz bi na tvojem mestu dala kakšno malenkost sadja iz kompota sem ter tja recimo v jabolčno čežano, bolj za popestritev, prav velike količine pa ne. če imaš domače, kar daj, ampak ne preveč - moje mnenje (jaz žal nimam domačih kompotov, zato pa pogosto delam čežano iz domačih jabolk in dodam kakšno suho slivo, marelico, rozine ipd)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem