cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Slinček - rutka

clock-img

13.12.2006, 22:05

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Kje se pri nas dobi slinček, ki je v bistvu taka pleničasta rutka?

Naš razbojnik se v trenutni fazi zaradi izraščanja zobkov nenormalno slini in bi bil s tistimi rutkami veliko večji frajer kot pa trinajstmesečnik s slinčkom okoli vratu user posted image .

clock-img

13.12.2006, 22:16

clock-img

Anonimen

Ravno zdaj en dan sem jih videla v eni reklami - al je bila od Pikapolonice ali pa od Baby centra user posted image

Drugace navadne rutke, take trikotne, bombazne, imas pa v H&Mu. Filip od frutke jih je imel namesto slincka user posted image

clock-img

13.12.2006, 22:19

clock-img

triša

pencil-img

550

Tole s temi ruticami ste se fajn spomnile,jutri šibam po kakšno,ker se tudi naša slini,kot polžek. Pa smešno teli slinčki zgledajo, vsaj za na lepš bomo rutko dali.

clock-img

13.12.2006, 23:46

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Tudi jaz sem bila istega mnenja kot ve in smo tudi nosili rutice, ko smo se slinili, pa me je en dan vstavila starejša gospa na cesti, ki je bila babica v porodnišnici in mi svetovala, da naj kar imamo slinčke z plastično podlogo, zato, ker imajo drugače vlažno okrog vratu in predelu pljučk, to pa povzroča bronhitis. Koliko je res nevem ampak verjetno je že vedela kaj o tem. Pa smo mi vseeno opustli te frajerske rutice, ter spet šli na slinčke z podlogo.user posted image

clock-img

14.12.2006, 06:33

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

V Pikapolonci.Je res bolj fensi za ven.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem