writing-img

Slovenska obala - kje plavati?

clock-img

03.06.2014, 11:13

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

Živjo,

eno vprašanje imam: ta vikend ima mož obveznosti na primorskem, pa bi šla jaz in 2 fantička (3,6 let) zraven, če bo lepo vreme.

Zdaj me pa zanima, ker čisto nič ne poznamo slovenske obale, kje je kakšna fajn plaža (recimo kamenčki, pa da je čim bolj stran od kakršnekoli ceste, pa tudi radi imamo mir, ne potrebujemo štacun in gostilne takoj zraven)?

Mogoče Izola-svetilnik? Ali je boljša Fiesa, ali Strunjan? Do zdaj se s pomočja googla prišla do tega jagodnega izbora :)

Se priporočam za kakšen nasvet!

clock-img

03.06.2014, 14:49

clock-img

mini86

pencil-img

6050

simonov zaliv

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

03.06.2014, 19:36

clock-img

enea

pencil-img

2440

od bolnišnice valdoltra par sto metrov naprej je ena fajna plaža,.. mi smo bili ene parkrat, tudi za otročke je vredu,..

clock-img

03.06.2014, 20:24

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

mi smo hodil plavat na debeli rtič (tam kjer imajo policaji svoj kemp)... sicer že doooolgo časa nazaj, ampak je blo lušno, mivka al pa kamenčki, kar ti je ljubše...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

03.06.2014, 22:19

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

Hvala vsem za predloge!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem