writing-img

Služba in delo

clock-img

25.08.2008, 15:05

clock-img

podnajemnica7

pencil-img

158

Sem v novi službi in sem pred dilemo. Opravila sem vse današnje delo, sedaj pa ne vem ali je prav da vprašam sodelavko ali ji pomagam, ali sem raje tiho. Kar mi je dala šefinja pa sem že opravila.
Zanimajo me vaša mnenja?

clock-img

25.08.2008, 15:11

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

ne vem če je ravno dobro, da si na Ringaraja.
razen če si si 100%, da te ne morejo dobit.
ja če ti je dolgčas reci šefici.
lp

clock-img

25.08.2008, 15:12

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Vprašaj če še kaj nardiš al njej pomagaš,pa da se ne boš preveč izkazala da te potem ne bodo izkoriščali

clock-img

25.08.2008, 15:19

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: žigolino
Vprašaj če še kaj nardiš al njej pomagaš,pa da se ne boš preveč izkazala da te potem ne bodo izkoriščali

Upoštevaj ta nasvet! user posted image  Na žalost se res rado tako zgodi. user posted image

clock-img

25.08.2008, 15:49

clock-img

fragola

pencil-img

3082

IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica

Upoštevaj ta nasvet! user posted image  Na žalost se res rado tako zgodi. user posted image

enako mislim!!!

Upanje zadnje umre!

clock-img

25.08.2008, 17:31

clock-img

Dream

pencil-img

1469

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

enako mislim!!!

Se strinjam! Ker več ko boš delala, več ti bodo potem nalagali, sama pa zaradi tega ne boš imela dvojne plače...

clock-img

25.08.2008, 17:33

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO:  Dream

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Upoštevaj ta nasvet! user posted image   Na žalost se res rado tako zgodi. user posted image

enako mislim!!!

Se strinjam! Ker več ko boš delala, več ti bodo potem nalagali, sama pa zaradi tega ne boš imela dvojne plače...

Tudi jaz se popolnoma strinjam - raje ono delo natančno in bolj počasi naredi, da ga boš imela za cel delovni čas!

MONTIGNAC

clock-img

25.08.2008, 18:13

clock-img

Anonimen

Najdi si kaksno drugo delo, ki ga lahko delas sama; ce imas to moznost.

clock-img

25.08.2008, 20:29

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Nekateri pa zelo cenimo samoiniciativnost in sposobnost, da  si sam najdeš delo . Potem pride tud višja plača. Tako... iz delodajalčevega vidika rečeno. Je pa res, da kakor kje, to ti sama oceni.

Jaz bi razmislila o zgornjih predlogih, če so res najboljši. Vse je odvisno od delovnega mesta in situacije.
Moja asistentka je v enem letu dobila 2x povišico, ker se je res izkazala.

clock-img

25.08.2008, 20:45

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Nekateri pa zelo cenimo samoiniciativnost in sposobnost, da  si sam najdeš delo . Potem pride tud višja plača. Tako... iz delodajalčevega vidika rečeno. Je pa res, da kakor kje, to ti sama oceni.

Jaz bi razmislila o zgornjih predlogih, če so res najboljši. Vse je odvisno od delovnega mesta in situacije.
Moja asistentka je v enem letu dobila 2x povišico, ker se je res izkazala.

user posted image

Lp, petja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem