writing-img

Sluz v kakcu?!

clock-img

18.11.2006, 22:11

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Prvorojenka tega nikoli ni imela,  newborn pa že 3 dni?! Takle na prvi pogled se mi zdi kot rjavkasto obarvana šmrkelj - le kaj bi to bilo?! Sicer ni nekih posebnosti pri kakanju, je pa res, da je prehlajen - morda kaka šmerkelj?!

clock-img

18.11.2006, 22:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.11.2006, 22:50

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Naš ta večji je tudi imel sluz v drekcu(celo malo krvi), ker sem si jaz (pametna, utrujena mamauser posted image ) delala limonade iz svežih limon, ki jih je preko dojenja dobil seveda tudi moj pobalinček. SEveda je bilo to preveč "agresivno" zanj. Vsaj tako je povedala naša pediatrinja, ker smo kar hitro k njej leteliuser posted image

Mogoče si kaj takega pojedla, pa je njegova prebava(črevesje) enostavno preobčutljivo. V glavnem se izogibaj agrumov vseh vrst.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.11.2006, 22:57

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Nalin, driska?! Capinka je vsekarko imela drugačno drisko...
Agrumi? Res, te dni sem pojedla nekaj mandarin, bom pozorna.
hvala.

clock-img

18.11.2006, 23:26

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Naša je tudi imela tako, samo se ne spomnim dobro koliko je bila stara. Pa je pediatrinja rekla, da se pač čisti črevo. Enako je pri odraslem kdaj tako, ko se kdaj malo bolj "useknemo", se pač tu čistimo.

Če pa se to dogaja dalj časa, pa vseeno priporočam pregled pri pediatrui.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

18.11.2006, 23:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.11.2006, 09:08

clock-img

pearl

pencil-img

426

Jaz sem že skoraj diplomirala z drekca.
Imela je že tudi sluzasto, zeleno, tekoča, svašta. Bili sva na pediatriji 1 dan, so napravili vse žive preiskava, skratka z drekcom je bilo vse ok.
Iz prehrane sem izločila paradižnik , ji skuhala čaj z malo janeža in kumine, ter ji ga dajala po žličkah. Sedaj pa je drekec kot mora biti, zlato obarvan primerne gostote.
Najbolj kritično se mi zdi, da je bilo pri treh mesecih (sluz, zeleno, fluorescentno do olivno zelene), takrat so ji verjetno prebavila zorela, ker so to opazile tudi druge v tem obdobju.

clock-img

20.11.2006, 13:52

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Ko sem jaz en dan pojedla par mandarin je tud Anže imel sluzast kakec pa še rdeče pikice po rit je dobil. Tako da sem to odstranila od prehrane.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem